Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézegettem ezt a fórumot kicsit, visszaolvasgattam... Kíváncsi lennék az a rengeteg régi fórumtárs néha előveszi még ezt a remek játékot vagy már nem?
Nagyon meglepett, hogy jó sok régen kommentelő profil mai napig aktív, még olyan emberek is akik 2008 körül 40+ évesek voltak, de ide már nem nagyon ír senki sajnos.Neten kutakodva még a mai napig van jó pár honlap ami fentmaradt, bár a többség már megszűnt, érdekes látni, hogy a legtöbb klán olyan 07-08 ban aktívkodott a honlapokkal, klántörténetben klántalik aztán semmi.
Kíváncsi lennék ki, hogy élte ezeket meg.Főleg azt, hogy olvasgatva mikor kijött a játék mennyien szidták a grafikát, a bugokat meg emberek írtak vágyakat 10 éves távlatokba is akár

Aztán jött a 4,5 a többi történelem.
Szerintem most már tisztán látszik, hogy ezekből semmi sem valósult meg, sőt... Azóta sem nagyon volt még egy ilyen játék, ilyen közösségi élményekkel talán a 4 volt az utolsó, de az 5 után szót sem érdemel a többi, főleg a dedikált szerverek megszűntetése miatt, nyomokban sem tartalmaz a mai napig egyik játék sem olyan feelinget, mint amit ezek a játékok adtak.Nagyon érdekelne a régiek közül ki, hogy vélekedik erről, főleg azok akik szidták a cod2 -t főleg az 1 után, hogy ez milyen, miket mondtak a többi codra meg az elmúlt 10-15 év online gamingre...

Msn, xfire, millió klán millió történettel meg weboldallal, cb, warok stb. Ezekből nagyjából már nem maradt semmi, de már 10 évvel ezelőtt se nagyon.
Oké, hogy a klánok jó nagy többsége alig jutott tovább 1-2 éven, szerintem oylan 2010 re már jó pár 100 klán megszűnt meg alakult össze vissza, de volt jó néhány amik nagyon sokáig üzemeltek több szerverrel is, rengeteg taggal, biztos millió emlékkel... Emlékszem kb. 10 évvel ezelőtt még jó néhány klán szerverén játszottam amiken már a kétezres években is, de pár éve néha ránézek a játékra, de igazából sehol senki és semmi ezekből. De még információt se találtam, hogy mi lett, miért és hogy.

Nagy kár, hogy amikor igazán toltam ezt a játékot 15+ évvel ezelőtt még túl fiatal voltam, így igazán maradandó klánélményeim nincsenek, pláne nem ismeretség meg fórumok és weboldalak.

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest