- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Sziasztok!
Eddig egész jól futott a warzone, azonban vasárnap óta egyik napról a másikra elkezdett akadozni, játszhatatlan lenni, pedig semmilyen szoftver/hardver módosítás nem történt.
Már vga drivert cseréltem többször is, letakarítottam mindent, újra telepítettem az egész játékot, picivel jobb lett de, ha harc/akció van, célozni lőni kell akkor nagyon darabos. Hiába állítgatom a grafikai beállításokat nem változik érdemben a dolog...
Van esetleg valami javaslatotok, hogy mit kéne még vele elkövetni?
gépem: i5-4470, RX 480 8gb gaming X, crosair 2x4gb , rendszer hyper x fury ssd-n a játék hdd-n van.
Próbáltam már keresgélni a témában természetesen, de amit találtam nem hozott megoldást. Többen írják a kevés ram-ot, amit azért furcsállanék, mert 1 hónap alatt eddig sosem akadozott ezzel a konfiggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest