- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Mit kell engedélyezni, hogy az Afterburner-féle monitorozás megjelenjen? Feltettem az új drivert az új VGA miatt, azóta eltűnt a sarokból..
-
Laraxior
titán
Látom jött egy új SMG, 5x kell hozzá 2 longshot.
Meg lehet ezt csinálni MW multiban is, vagy csak Warzoneban? (Cold Warom nincs) -
Laraxior
titán
válasz
DrTechnoid #24397 üzenetére
Mekkora élet...
-
Laraxior
titán
válasz
craftsman01 #24094 üzenetére
Irigyellek, hogy nem veszed észre a 70 és a 120FPS között a különbséget
-
Laraxior
titán
válasz
Hunbeast87 #24080 üzenetére
MWnek mi koze a cold warhoz?
ket kulon jatek, a kozos a warzone, ott vannak vegyesen a dolgok
-
Laraxior
titán
Nemide.
-
Laraxior
titán
Hol lesz ez az új sziget?
-
Laraxior
titán
válasz
Poloploid1 #23945 üzenetére
Én úgy tudom, hogy megvannak. Én is később vettem meg az MW2-t, szerintem megmaradt mindent, csak kibővültek a lehetőségek
-
Laraxior
titán
Win újratelepítés után, ha másik partíción van a game, akkor le kell szedni megint, vagy felismeri a program, hogy már megvan?
-
Laraxior
titán
Ma már jó...tegnap volt vele valami. Survivalban használom csak.
-
Laraxior
titán
A kis lerakható fal olyan, mintha nem is lenne, úgy lehet átsétálni rajta... nagyon szuper. Még patchet...
-
Laraxior
titán
Azt nem nagyon értem, hogy a Survivalt miért kell disconnectelni egy playlist update miatt... Nem az első eset hogy lvl40 vagy lvl60-nál kirak a game, mert update van
-
Laraxior
titán
Nem. Kiírja, hogy point blank kill, de semmi olyat nem számol el, csak a fegyverekre oldja fel a kiegészítőket, meg az első skint. A többi színhez multiba kell menni.
Még a tüzes lövedéket sem lehet feloldani botokkal.
De azért így is elég nagy segítség. Pont az MP7 nem esett kézre, itt pikkpakk lett hozzá 60-as tár... De ugyanígy az Odennel, Famasszal -
Laraxior
titán
válasz
Hzoltan969 #23422 üzenetére
Az utóbbi hetekben csak azt tolom...sőt mondok jobbat.
Survivalban a Sentry-gun killeket is a fegyverre számolja, arra amelyik a kezedben van. Persze nem ellenségenként 100XP-vel kell számolni. De egy takarosabb rohamnál akár 2-3 kiegészítő is ráugrik a fegyverre -
Laraxior
titán
Nem lehet ezt a vacak klienst limitálni, hogy ne maxon szedje?
-
Laraxior
titán
Mobilra van az az alkalmazás, ahol megvan az összes fegyver és a kiegészítőik, meg lehet nézni a szórást, stb...
Van ez simán asztalira is? Nincs mobilom, oszt megnéznék egy-két dolgot. -
Laraxior
titán
[link] Mindenki odavan a halloweeni meglepiktol.. Nem csak mi
-
Laraxior
titán
Van jobb kombó survivalre az AK47 és az AA12-től?
LMG-t elég lassan tölti újra, a többi assault kevesebbet sebez, sniper kilőve, mert lassú, pisztolyok megintcsak... Esetleg még a Kilo használható a 100-as tárral, mert azt elég gyorsan cseréli -
Laraxior
titán
válasz
csibe1 #22525 üzenetére
A láda ugyanott van, csak nem biztos, hogy a tartalom lesz ugyanaz.
Nekem a Superstore volt az utolsó.. Ha egyszer megöltek, már vissza se ugrottam oda, inkább kiléptem, és kezdtem új játékot. Mire visszaérek úgyis minden ládát kinyitogattak.
Van egy csomó fix pont a játékban ahol 90%-ban mindig van láda, pl a buszokbanMeg azok a kis nyilvános zuhanyzók vagy micsodákban stb..
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #22484 üzenetére
Akartam írni monitor ügyben, de aztán vettem anélkül egy ugyanolyat, mint neked van.
-
Laraxior
titán
Hat nem egyszeri alkalom ez a felpattanó fej...
A Hospitalban meg durvabb a helyzet... Csak eros idegzettel menjetek be -
Laraxior
titán
Azért most megéri ládákat nyitogatni, elég sok mindent dobál, kulcstartót, kis emblémát, fegyverskint...
Meg van 16 összeszednivaló motyó az egész térképen
Mondjuk a házban való kummantásnak lőttek ezzel a díszkivilágítással -
Laraxior
titán
Nekem lement egy zombi royal...
-
Laraxior
titán
Hany orakor kezdodik a moka? Elvileg ma jon a halloween nem?
-
-
Laraxior
titán
A point blank kill az az amikor közvetlen közelről kapja a tutit?
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #22390 üzenetére
Én se mentem végig a 7-et, ahogy megvolt egy körben, már ki is léptem
Mondjuk tehetnének bele valami normális pörgős játékmódot, Shoot the Ship pl....
ez a HQ olyan gagyi... ha pont rosszkor vagy rossz helyen, akkor nézheted több, mint fél percig spectatorban
Kicsit több idő lett kiaranyozni az AA12-t így -
Laraxior
titán
Ti is kaptatok feladatot e-mailben a pawntakespawntól?
-
Laraxior
titán
Hát ez tényleg kidobál, még sima multiban is, nem csak survival módban....
-
Laraxior
titán
Nálam tökéletesen fut
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #22197 üzenetére
Én is most megyegetek ezzel az új cuccal, az SPR-el... néha tisztán látom, hogy mellélőttem, és beadta. Szóval igen, vicces kis program ez a Warzone... Mert, hogy tudás nem kell hozzá az biztos. Majd a program eldönti, hogy ki hal és ki nem.
(#22198) Tsebacsi: Pont ezért nem állok le szinte soha lövöldözni. Ha ahhoz támad kedvem akkor inkább a multi. Itt jobb elkerülni mindenkit
-
Laraxior
titán
válasz
BUZZLGHTYR #22118 üzenetére
Nem igazán.
gmail.hu = gportal.hu
gmail.com = gmail.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest