- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A randomszerverfagyás, na az visszatért.
-
válasz
CptAdamica #25094 üzenetére
Az nem a stun?
A mine-t pont tegnap szívtam meg, mikor kb. 2 is volt a reptértorony lift feljárója előtt, de ő lazán feljött és balra elslisszolt míg azok felrobbantak és hátbalőtt... Mindig vannak ilyen szörvájvörök... -
-
válasz
jozefgucci1 #24877 üzenetére
Nekem 3060Ti-vel (vagyis a konfig a leírásomban) és nem tudom max-ra vinni a legtöbb részletességet FHD-ban, mert akkor ugyanúgy 60-80 fps-em lenne, így "okosba" van 100-körül, de az is gyakran esik 70-re. Kabaré
-
válasz
BITBOYS #24738 üzenetére
A Ghost perk hibás, ezt már jelezték többen. Sajnos én is párszor haltam miatta. Termit kill pont tegnap volt, nekem bevállt 2x is. Egy pajzsosra dobtam rá, igaz előtte lőttem bele, de aztán ettől meg is halt. A másik egy toronyban kuksolt a Port-nál.
Én csak warzone-ozok, nem tudom sajnos a multiban mi történik -
válasz
norbertoth #24702 üzenetére
Ma nekem is laggolt, de csak olyan 5 óra körül, és a játék legelején, utána megjavult. Sajnos 6 óra utánról nem tudok nyilatkozni.
-
válasz
Viiktor1989 #24619 üzenetére
Attól függ melyiket vetted meg (MW vagy a CW).
MW-nél az M4, Kilo, Amax ajánlott kihúzásra.
CW alatt DRM, Krieg 6, FFAR, XM4 esetleg, bár nekem a QBZ-83 is tetszik. -
válasz
jozefgucci1 #24617 üzenetére
+1 nem tetszik ez az új módi, nagyon nem.
-
válasz
shifty! #24573 üzenetére
Dettó, vicces, hogy sniperrel sincs semmi esélyed egy 3-4x optikás DMR-el szemben, mert ha 1-1 golyóval eltalál már remeg annyit a célkereszted, hogy nem tudsz pontosan lőni. És egy fa sem nyújt fedezéket, most épp egy ilyet éltem át. Frusztráló volt.
Ő meg speed mag-al seperc míg újratölt és puttyogtat.
-
Hát ahogy én látom még nem igazán sikerült a DMR-t és a MAC-10-et nerfelni...
-
Nyugalom hamarosan nerfelik a DMR-t. Viszont kérdés a másik putyputy fegyót is-e? Mert akkor arra vált át mindenki...
-
válasz
kill_switch #24436 üzenetére
Ez így a falra lőve jól mutat, valahogy játék közben sosem olyanokba botlok akik állnak egy helyben x távolságra. Ugrálnak ide-oda, fel-le, cikáznak, stb.
Én is azt írtam, hogy csuklóból oldják meg, viszont tizenpár év CS után sem vettem se magasra se alacsonyra a sensem, valahogy nekem nem az a játékstílus jött be.
Alacsony sense-el olyanokat kell hadonászni, hogy minden más helyzetben csak hátrány szerintem.
A kontroller is állítható érzékenységű, persze addig amíg engedi a rendszer (ahogy az egérnél is). És egy fegyvernek nem csak felfele irányuló recoilja van.
Mind1 a lényeget kibeszéltük... -
válasz
kill_switch #24434 üzenetére
Ilyen csak elképzelés szintjén van. Van olyan persze, aki megoldja csuklóból, de az egér érzékenységének a recoilhoz nem sok köze van szvsz, az egérpadnak meg főleg.
-
Annyit mondanék, hogy pár streamernél, akik főleg kontroller-el játszanak, gyanúsan sok fegyónál nincs recoil. Illteve rendkívül ügyesen követik az ugráló, futó, ejtőernyőző ellenfeleket. Tudjuk jól, hogy vannak bizonyos eszközök, amik a PS/Box és a kontroller közé tehetőek, és megoldják, hogy az adott fegyver pontosan lőjjön. Plusz mivel nem szoftveres a cucc, kvázi lehetetlen kiszűrni.
Nem mindenki csinálja persze, csak azért na, létező valós probléma. Persze nem feltétlen úgy, ahogy a kolléga prezentálta/elképzelte. -
Jó ez a Krieg 6 fegyó, de vicces hogy minden attachment nélkül jobban lőttem vele (jobban sebzett) mint telerakva kiegészítőkkel...
-
Plunder, Battle Royal állandó és limitált ideig az alábbiak vannak random váltogatva (legalábbis eddig így volt):
- Kingslayer
- Warzone Rumble
- Blood Money Rumble
- Buyback Battle Royal
- Mini Royale
- Juggernaut Royale
- Armored Truck RoyaleEgyszer volt Free Multi is, az buli volt...
-
Nekem érthetetlen okokból jobban adja...
Bennem lehet a hiba.
-
Nem belevau, de kicsit abba kéne belegondolni, hogy a CW egy új, kvázi különálló játék, csak a Warzone összeköti a Modern Warfare-al. Az, hogy a CW fegyverek és egyéb dolgok nem használhatóak a "régi" MW-ban tök egyértelmű nekem. A Warzone ott van vegyítésnek, hogy ne legyen az a siralom, hogy az MW idejében volt, és ott is lehetett fegyvert húzni meg BR-ozni, most meg nem. Tessék kicsit helyén kezelni a dolgokat szvsz.
-
Nálam most 2x egymás után lost connection to host hiba volt kingslayer alatt, de a nettel látszólag minden rendben. Mégis nálam lenne a hiba vagy most meg a Cod szerók szarakodnak?
-
Köszi srácok akkor nem tévedtem, a Digi valamit nagyon de nagyon elbszott, és mélyen kussol róla.
-
Nekem ma 4 és 6 között nem volt nagy gond, nem dobált le, csak a ping volt picit nagy, de érezhető lagg most nem volt.
-
válasz
Dave567 #23508 üzenetére
Kezdünk elbeszélni egymás mellett és félreérteni mit ír a másik. Szerintem elengedésre érett a téma.
Haver most tette fel a game-et, európai szerót választva a shader telepítésnél mindig hibát kap: blzbntbgs000003f8 vagy mit...
Amerikai szerót választva a Battle.net app-ban beengedi. Mi lehet a hiba? -
válasz
csibe1 #23390 üzenetére
A Wood, Bronz, Silver, Gold a szerzett mennyiség alapján egy összesítő csoport, a top 3-ban 1M felett meg a Jade, Ruby és még valami szokott lenni, de szerintem ott is az össz pénz alapján sorol egy csoportba. Nem lényeges, csak egy fícsőr szvsz.
Ha 10-sik is lettél, de nem sok zsével, akkor is a pénzmennyiség alapján adja, ahogy írtam fentebb. Igen, több csapat is lehet, hiszen plunder alatt van/lehet akár 20-30 csapat is.#23391Garsza: Nincs, ez mindig is időszakos dolog volt, ha ilyenre vágyik az ember vegye meg a teljes játékot.
-
válasz
csibe1 #23388 üzenetére
A rangsor, a pénzed alapján a 10-dik csapat lettetek, az első nyert értelemszerűen. A Silver a gyűjtött pénzmennyiség általános jelzője, a silver egy alacsony szint, alatta a Bronz van és a Wood talán. (wood tuti, bronz csak tipp).
Meccs közben is jelzi, olyankor te vagy az egyik piros pénzes zacsi a térképenAz első a King (korona).
-
válasz
Garsza #23380 üzenetére
Mind XP-t ad és pénzt. A Recon adattovábbítás, kb. 45 másodpercig kell az adó mellett lennetek. A Bounty fejvadászat, le kell lőni a megadott célpontot. Más is lelőheti. Ha Ti haltok meg, bukó a küldi. A Scavenger ládakeresős (sok plusz cuccot és zsét ad). A Supply Run meg fejvesztett rohanás egy messzebb lévő vásárló ponthoz, ott ingyen self revive a meglepi, vagy olcsóbb pénzballon.
Általában a Bounty a jó, mert más is lelőheti a célpontot, kapod a jutalmat. A scavenger elmegy, kicsit melósabb. A Recon jó, de cserébe az ellen látja mikor adjátok a jelet, és odamehet levadászni titeket.
A bounty-t ugye rátok is teheti, olyankor jobb elbújni vagy óvatosnak lenni.
[link] -
Az új peccs óta nem tudok operátort váltani, beragadt Igornál. Hiába választok másikat, az alapképernyőn és warzone alatt is igorka vigyorog a többiekre...
-
-
válasz
Micsurin #23105 üzenetére
Tegnap este lenyomtam 2 Rumble-t, 10 sniper/marksman kill kellett egy operátorhoz, 2 kör alatt simán megvolt, örültem, jól adta. Kövinek 3 cluster-t kell elengedni, oké megyek egy plundert. Konkrétan 3x közelről a pumpkin grauval nem sikerült az ellent lelőni, azt hittem megüt a guta
Komolyan néha elveszik a töltény az éterben, nem tudok másra gondolni... Esetleg annyira fasza a hitbox, hogy a hóna alatt lőttem el
#23107CptAdamica: Még nem jöttem rá mi alapján van a spawn, de általában borzalmas
-
Velem többször volt olyan, hogy elkezdtem a játékot, pár percig csináltam amit akartam, de utána jött egy telefon, akármi, és 5-10 percre ott kellett hagyjam a plundert, volt hogy ugyanúgy a házban álltam, ahol hagytam magam, se afk se kick, semmi nem volt. Jóval korábban (még április körül?) meg sniperezni próbáltam, és egy adótorony tetejéről dobott ki a játék mert hogy nem mozgok eleget
Két véglet
-
-
válasz
Acheron #22993 üzenetére
Tegnap plunderen egy csaló volt a csapatomban ráadásul. Plusz továbbra is bosszant, hogy plundert csak crossplay-ban lehet játszani, emiatt megkapod az olyanokat is, akiknek van aim assist-ja, ez simán látszik olyankor, mikor lekövetni kell valakit (engem
). Én sok-sok év CS után sem tudom annyira pontosan követni a futó-ejtőernyőző embert mint ezek.
Nem is látom a távolban, ő fing zoom nélküli scope-os 208-assal úgy leszed, hogy lesek. De ugyanez van scope nélküli AR-ekkel is, én 3,5-essel alig látom őt a sötétben a 24"-os FHD monitoron high részletességgel, ő anélkül simán lekövet és legyak. -
Csak meglett végre a 16, pont azzal, hogy a Rogue BP Blueprintet megkaptam, amiben van dragon's breath és hála annak végig tudtam menni a store-on...
Egész jó ez a Pumpkin, kár hogy csak 30-as tárja van (nincs meg sajna a Grau alapban). -
válasz
CptAdamica #22833 üzenetére
Skill Based Match-Making.
-
válasz
prokxy #22828 üzenetére
Undorító ez az SBMM, most is eljátszotta ezt, 4 embert nem tudtam sorban lelőni, mind halál lett, mert hiába van háttal, szemben, full legjobbnak mondott fszom Kilo konfig és semmi, mind túlélte és engem lőtt le. Tegnap este meg valahogy mégis sikerült egy 5 killes sorozatot tolni ugyanezzel a fegyverrel... Fszom se érti...
-
Srácok, jó a szemem vagy csak hülye vagyok, hogy Plunder alatt a fegyók kicsit másik, mint a blueprintjeik, amiket a neten fel lehet lelni (pl. itt )?!
Mindez azért érdekel, mert van 2 blueprint, amint vinnék a saját konfigba (ashen skies és a Marooned), de egészen máshogy néznek ki plunder alatt, mint a linkelt oldalon. Az Ashen-en ugye van variable scope, ahogy a Marooned-en is van Solo Corp scope vagy valami ilyesmi.
Világosítsátok fel sötétségem plíz
-
válasz
tupacamaru #22554 üzenetére
A másik ilyen a superstore, ott konkrétan tömeghent van az elején
-
Feldobtam a legtöbb fegyóra az NVG scope-ot, így egész vállalható a plunder
-
Előny itt most az éjjellátó vagy a thermal szenzoros scope vagy ne reménykedjek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged