- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
Dragon3000 #12130 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
jegenye77 #10097 üzenetére
Én is sokszor lelővőm a csapat társam , mert ha bemozgok a lövésbe okés ha lő valakit és véletlenül tovább lő és lelő az is okés elnézem neki , de amikor szándékosan lő le na akkor megkeserítem az életét vakító gránáttal meg ami csak jön , volt már 14 kill jártam és ö csak simán lelőt közelbe se volt senki akkor szerinted nem durrant be az agyam
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10011 üzenetére
Az az érdekes hogy a játék nem képes tartani azt az fpst amit beállítok , ha most fixálom a menüben a 144 fpst akkor miért 167 fps fixálja ? tudom ez egy Cod de akkor is 2020 van , mint a season pass 2 megjelent a kedves fejlesztők kinyírták , hogy chillel vagy riva tunerel szabályozzam az fpst , így csak a vsync az egyedüli amivel az fpst tudom fixálni
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #10009 üzenetére
Csak azt akartam mondani szerintem egy 144 hz monitornál nagyon is jól jön a vsync , minek menjen feleslegesen a vga annyira , amikor a monitornak is a leg ideálisabb pl a 144 fps , meg nekem pl a MW nem tudja egyszerűen 144 fix fps tartani , beállítok neki 144 fps-t és 167 fixálja , egyedül a vsync tudja tartani a 144 fpst
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
Cod már csak ilyen , mire jön az új már esetleg normálisan fog futni
de félek jön egy újabb javítás megint rossz lesz , mint amikor jött ez a season pass 2 és a chill meg riva tune fps szabályozást kinyírta , azota a vsyncel tudok csak fpst szabályozni , hogy ne legyen feleslegesen 200-300 fps
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
Nekem most brutálisan akad a game , úgy látom megint sikerült jól megcsinálniuk , na majd 1-2 hét múlva csak jó lesz
-
Tomko78
őstag
válasz
Csokishurka #7629 üzenetére
Szerintem assult meg lmg elég könnyű relatíve megszerezni , na a marksman rifle meg a sniper na az kicsit izgisebb , de igazából mindegyikkel meg kell szenvedni de az a jó benne nem egyszerű
-
Tomko78
őstag
válasz
regener #7566 üzenetére
de ez nem kifagyás volt, inkább valami memória anomália , mert előtte sose csinált ilyet , de utána a game fel se ismerte a vgat
azt se tudta mi fia borja ez
azért gondolom a játék hibája nem pedig a vgaé , mindegy elmúlt most lement egy Unigine Superposition 1080p extremen és semmi nyűg semmi melegedés , tehát a vga okés
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #7557 üzenetére
azt nem hiszem mivel elég jól hűti a vga őket , 70 fok felé még sose ment hotspot is 80-90 fok közt van , ez a game hibája , de hát ez van , el kell fogadni néha meg tud bolondulni , Nov 10 körül vettem a vgat , az utóbbi időkbe kezdte ezt a marhaságokat csinálni , gondolom valamit néha bele nyúlnak a gamebe és az nem tetszik a vganak
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #7552 üzenetére
Nem tudom mi volt de amúgy normálon max 5 gb megy fel a vga ram terhelés , és itt pont vége volt a mapnak tehát még nem is csata közben volt a hiba , azért tegyük hozzá ez egy nvidia game , tehát bármi előfordulhat amd vgaval , de nem a vga hibázott hanem a game írt mindenféle marhaságot , hogy nem támogatott vga meg kevés a vga ram , mindegy most jó pár kört lezavartam és semmi nyűgje nincs most
-
Tomko78
őstag
vége a körnek erre fogja kidob fatal erroral , utána ezeket a hibákat dobálta végig , na mondom leellenőriztem a fájlokat semmi ugyan úgy írta a vgam nem támogatott , gép újra indít , erre lépek be írja game update , illetve töröljem a sheadereket és újra ellenőrizem le őket , coop 15 % megint fatal error vissza enged befejezi azóta egyenlőre jó
-
Tomko78
őstag
válasz
balage1989 #7445 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
balage1989 #7441 üzenetére
-
Tomko78
őstag
Számomra az , hogy más azzal megy az már az ő egyéni döntése
én nem kedvelem , van aki meg a csipákat gyűlöli , ízlések és mákos tészták
épp olyan mint amikor csipával megyek , a másik map végéről észre veszem az ügyfelet becélzom , erre látom hogy észre veszi a csillogást a távolból és látom a rémületet az arcán , a könnycseppet ami el indul a szeméből , de nincs kegyelem lelövöm és aléltan esik össze
-
-
Tomko78
őstag
nem akad pl ? mert szerintem ha igen akkor neked is az van mint nekem , hogy pl a rendszer memóriát is kiakasztja lásd már neked is 15 gb zabál , holott 8-9 gb rendszer memóriát kéne használnia , normál grafikán meg ennyit zabál nekem , érdekes ilyenkor 8 max 9 GB rendszer memória elég neki highon meg néha 15 is kevés
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
Most az AK azt kötelező volt megnézni hogy néz ki , nem hiába van meg pár arany fegyó , már 3 napja csak az arany fegyó gyártás megy , de szó szerint gyártás mert nem nézek most se K/D aranyát se pontot se mit kell elfoglalni , ezért is szeretem a HC Shoot house DOMot gyorsan elfoglalok egy pontot és utána lehet rosszalkodni
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #6877 üzenetére
Legalább fényt visz a sötétségbe
de 1750 fps jónak számít mw alatt ? kicsit megugrik az fps mikor lépek ki lobbyból , most nem értem ez a játékot ha riva tuneban nem fixálom az fpst akkor hiába belövőm 144 fpsre ő akkor is 166 fps megy , 120 fps lefelé az van amit beállítok de 120 fps felfelé egyből 166 fps ugrik
-
Tomko78
őstag
válasz
spanglee001 #6769 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
spanglee001 #6769 üzenetére
Hát nekem már hetek óta nem számolja , nem tudom egyszer normálisan fogja számolni , vagy az nekem mindig 0 lesz
-
Tomko78
őstag
válasz
spanglee001 #6762 üzenetére
Neked hogy sikerült a recon dron ? mert nekem sehogy sem akarja számolni
fejbe kell verni az ellent vele vagy mit kell csinálni , mert hiába megjelölőm semmit sem ér marad minden 0 -án soo277 : nekem ez a két kedvencem
-
Tomko78
őstag
Nem értem sok embert itt , mit kínlodnak a játékkal , én az IW -BO4 voltam úgy annyit nem ér játék hogy a gépen legyen , de mégse megyek oda nap mint nap mondani huu de szar a játék , bukja az ember azt a pár ezer forintot , de idegileg nem megy rá az ember , és szerintem ez a játék vetekszik a COD 4 -el , emberek december van minden COD-ak kell pár hónap hogy normális legyen , tavaszra minden tuti lesz 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airsoft
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest