Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gizmo86

csendes tag

válasz Gizmo86 #457 üzenetére

Egy kis update a sarok moduláris rendőrségről: kb a felénél járok, hiányzó alkatrész eddig nem volt, viszont találkoztam egynéhány problémával: a fiókok a szekrényekből állandóan kiesnek, abszolút nem szorulnak egy fikarnyit sem. Bizonyos elemeket orbitális nehéz összenyomni, pl.: ilyen 1x1 lyukas kerek cuccba ilyen rúd végű valami alig akart belemenni. Néhány ablakba az üveget kutya nehezen bírtam bepattintani. Egy nagyobb plate, ami az első emelet alapjának a része meg volt hajolva, azt ki kellett cseréljem egy ugyanolyan méretű lego elemre, mert egész egyszerűen nem marad meg rajta az alsó réteg plate, állandóan lejöttek róla. A hosszabb és/vagy szélesebb plate-ek és tile-ok problémásak. Igazából egyiktől sem dőltem a kardomba, ez a plate dolog volt ami kicsit felhúzott, de szerencsére, mivel pont volt elfekvőben olyanom, így az a probléma megoldva. Vannak elemek, amelyek teljesen jók, viszont néhány nem annyira tökéletes. Ezen kívül még van egy dolog, ami viszont egyáltalán nem tetszik: több különböző zacskóban lévő elemeknél is volt, hogy valami kevés fekete izé matyi nem tudom mi a jó ég volt rákenődve pár elemre. Először azt hittem én kentem rá véletlen valami koszt, de miután jobban elkezdtem figyelni erre, rájöttem, hogy bizony azok gyárilag ilyen maszatosak.

Illetve ami még nem segít az ilyen problémás plate-ek esetén az az, hogy egészen érthetetlen módon nem kötésben kell lerakni így az elemeket sokszor, ahol pedig ez pont tudna segíteni jobban összetartani a dolgokat és semmi értelmes okát nem látom, hogy ez miért így van. Pl. első emelet alja 2 réteg plate és ott a problémásabb részeknél sincs az, hogy kötésbe lenne a két réteg, de még felette is a falat alkotó elemek is egész kb a plafonig így vannak, szóval így míg legfelül nincs a végső 1-2 sor plate meg tile, ami így kb nagyjából összeköti az egész cécót, addig izeg-mozog mint az állat majd minden fal.

• Gizmo86

csendes tag

válasz Gizmo86 #448 üzenetére

TL;DR: ár/érték arányban szerintem nagyon jó az eddigiek alapján. Vannak kisebb gikszerek, de egyik sem vészes.

Eddig 2 zacskóval vagyok meg a 10-ből, ez a kocsi meg az épület alapja. Egyébként nem baseplate-re megy, hanem 4db 16x16-os plate-re. Eddig minden megvolt, a kockák minősége elég jó, nem egy lego azért. Pl. ilyen 8x8-as tile-okat elég nehez tudtam rányomkodni a plate-re, és még utána is feljött párszor, de miután több elem is került rá, már jobban egybemaradt az egész. Egyébként az elemek kicsit jobban szorulnak, mint a mostani lego-t, talán, mint kb a 10+ évvel ezelőtti elemek. A figurák feje egész jó, van amelyik majdnem lego, van amelyiknél kicsit ergya a szem meg a száj, a nyomatok nagy része kb tökéletes, egy-két esetben láttam kisebb hibákat ("maszatos" festékréteg - távolabbról nem lehet észrevenni).

Eddig 1-2 element láttam ilyen kisebb színhibát:

Az autó szélvédője eléggé karcos.

A kézikönyv nem annyira szájbarágós, néha azért el kell gondolkodni, hogy most akkor mi-hova, de nem vészes. A papír és a nyomat minősége szerintem jobb, mint a mostani legoké.

Egyébként a dobozon ennyi az összes érdemi infó, ha ezt lehet annak nevezni:

A számozott zacskókon belül kisebb zacskókban vannak:

A plusz elemek külön zacskóban:

Itt tart most:

• Throme

veterán

válasz Gizmo86 #454 üzenetére

Tök jó lenne, ha a dobozon rajta lenne, hogy a tervező engedélyével, ha megkapták.

#452Neurotoxin
    Én nem tudom ez mennyit ér egy kínainál. Őt egy érdekli, ha már rendeltél ne kérd vissza a pénzed :)
    A vevői elégedettség a biznisz pörgésétől függ. Ha így is soka vásárló, akkor leszarja.

szvsz

• Throme

veterán

Ismét egy "játékos" aki átesett első sötét oldali "legó" vásárlásán!
    Üdv a klubban! :)

Szép épület. Most nem nézetm utána ez valamelyik lgó másolat vagy egyedi tervezés, de ettől függetlenül is klasszul néz ki.

Szerintem a Többiek is egyetértenek, hogy várjuk a beszámolót.
    :K
    Alkatrész minőség, építési tapasztalat, hiánytalanság stb...

#449sb
    Erre is azt tudom mondani, hogy jól néz ki. Tetszenek a földszinti ablakok.

Ezekből is szép várost lehet építeni.

• sb

veterán

Ezt már néztem én is.
    Most viszont ez lett kinézve, lehet, hogy egy próbára berendelem, sztem jól sikerült:

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés