- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo86
csendes tag
Egy kis update a sarok moduláris rendőrségről: kb a felénél járok, hiányzó alkatrész eddig nem volt, viszont találkoztam egynéhány problémával: a fiókok a szekrényekből állandóan kiesnek, abszolút nem szorulnak egy fikarnyit sem. Bizonyos elemeket orbitális nehéz összenyomni, pl.: ilyen 1x1 lyukas kerek cuccba ilyen rúd végű valami alig akart belemenni. Néhány ablakba az üveget kutya nehezen bírtam bepattintani. Egy nagyobb plate, ami az első emelet alapjának a része meg volt hajolva, azt ki kellett cseréljem egy ugyanolyan méretű lego elemre, mert egész egyszerűen nem marad meg rajta az alsó réteg plate, állandóan lejöttek róla. A hosszabb és/vagy szélesebb plate-ek és tile-ok problémásak. Igazából egyiktől sem dőltem a kardomba, ez a plate dolog volt ami kicsit felhúzott, de szerencsére, mivel pont volt elfekvőben olyanom, így az a probléma megoldva. Vannak elemek, amelyek teljesen jók, viszont néhány nem annyira tökéletes. Ezen kívül még van egy dolog, ami viszont egyáltalán nem tetszik: több különböző zacskóban lévő elemeknél is volt, hogy valami kevés fekete izé matyi nem tudom mi a jó ég volt rákenődve pár elemre. Először azt hittem én kentem rá véletlen valami koszt, de miután jobban elkezdtem figyelni erre, rájöttem, hogy bizony azok gyárilag ilyen maszatosak.
Illetve ami még nem segít az ilyen problémás plate-ek esetén az az, hogy egészen érthetetlen módon nem kötésben kell lerakni így az elemeket sokszor, ahol pedig ez pont tudna segíteni jobban összetartani a dolgokat és semmi értelmes okát nem látom, hogy ez miért így van. Pl. első emelet alja 2 réteg plate és ott a problémásabb részeknél sincs az, hogy kötésbe lenne a két réteg, de még felette is a falat alkotó elemek is egész kb a plafonig így vannak, szóval így míg legfelül nincs a végső 1-2 sor plate meg tile, ami így kb nagyjából összeköti az egész cécót, addig izeg-mozog mint az állat majd minden fal. -
Gizmo86
csendes tag
TL;DR: ár/érték arányban szerintem nagyon jó az eddigiek alapján. Vannak kisebb gikszerek, de egyik sem vészes.
Eddig 2 zacskóval vagyok meg a 10-ből, ez a kocsi meg az épület alapja. Egyébként nem baseplate-re megy, hanem 4db 16x16-os plate-re. Eddig minden megvolt, a kockák minősége elég jó, nem egy lego azért. Pl. ilyen 8x8-as tile-okat elég nehez tudtam rányomkodni a plate-re, és még utána is feljött párszor, de miután több elem is került rá, már jobban egybemaradt az egész. Egyébként az elemek kicsit jobban szorulnak, mint a mostani lego-t, talán, mint kb a 10+ évvel ezelőtti elemek. A figurák feje egész jó, van amelyik majdnem lego, van amelyiknél kicsit ergya a szem meg a száj, a nyomatok nagy része kb tökéletes, egy-két esetben láttam kisebb hibákat ("maszatos" festékréteg - távolabbról nem lehet észrevenni).
Eddig 1-2 element láttam ilyen kisebb színhibát:
Az autó szélvédője eléggé karcos.
A kézikönyv nem annyira szájbarágós, néha azért el kell gondolkodni, hogy most akkor mi-hova, de nem vészes. A papír és a nyomat minősége szerintem jobb, mint a mostani legoké.
Egyébként a dobozon ennyi az összes érdemi infó, ha ezt lehet annak nevezni:
A számozott zacskókon belül kisebb zacskókban vannak:
A plusz elemek külön zacskóban:
Itt tart most: -
Throme
veterán
Tök jó lenne, ha a dobozon rajta lenne, hogy a tervező engedélyével, ha megkapták.
#452Neurotoxin
Én nem tudom ez mennyit ér egy kínainál. Őt egy érdekli, ha már rendeltél ne kérd vissza a pénzed
A vevői elégedettség a biznisz pörgésétől függ. Ha így is soka vásárló, akkor leszarja.szvsz
-
Throme
veterán
Ismét egy "játékos" aki átesett első sötét oldali "legó" vásárlásán!
Üdv a klubban!Szép épület. Most nem nézetm utána ez valamelyik lgó másolat vagy egyedi tervezés, de ettől függetlenül is klasszul néz ki.
Szerintem a Többiek is egyetértenek, hogy várjuk a beszámolót.
Alkatrész minőség, építési tapasztalat, hiánytalanság stb...#449sb
Erre is azt tudom mondani, hogy jól néz ki. Tetszenek a földszinti ablakok.Ezekből is szép várost lehet építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest