Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Hazudtam, van távirányítós nem legó motoros járgány, ez a görgős kerekű katonai kis "rohangászós, oldalazós.
Ez elég fürge, de nem villám.
Ezt is lehet USB-n keresztül tölteni.Ezek szerint a motorok világa egy újabb koporsószög a Lego-nak.
Bejött ez az új PU a PF után. A kis buggy-n még alulról nyitható az elemtartó kézzel, segédeszköz nélkül. Az audin már nem. Csavarozgatni kell.
Lehet tévedek, de már az újabb PU-n lehet a Lego-nál is 4 motort csatlakoztatni.
#882sb
Hát majd meglátjuk mit hoznak ki, illetve mit alkottak skyline néven.
Most eléggé lehúzták a suprát, mert nem sikerült eltalálni a Dom's charger méretarányát.
A Ford GT-t azért állítják jó példának be, mert a bánatosan kevés kerék méretarányok közül az egyik pont jó hozzá.
Ami az 1:10 porsche-nál kicsi volt, az most jó az 1:12 arányhoz.
A gumira is kíváncsi leszek. Képesek kihozni valami normálisabb megoldást a kockaguminál....
Ja és biztos lesz vagy 70 rugó....
Nem tudom...én már kezdem nagyon elengedni a Lego-t.
Korábban egy ilyen hír lázba hozott, most meg a "meglátjuk" kategória.
Ezt a Cada RUF porsche-t jobban várom, hogy megérkezzen -
sb
veterán
Ez fura. Nem most volt, de valamelyik gyártó buggy motorjáról néztem tesztet és kb. olyasmi volt mint a Lego, nem tűnt gyengébbnek.
Nekünk csak PU-nk van (már ami Lego, mert másból van bőven
) és nem szívesen vennék már mást.... vagy ha igen akkor vagy vmi egyéb univerzális cuccot: pl. akkor más vezérlőkre sima-legósított szervo motorok, vagy ami méretben is többet tud. Circuit Cubes. Előbbi lenne optimális mert az még sw-ben is összedrótozható lenne a meglévő Lego alappal.
De néha elcsábulok amikor látom ezt a Cada hub-ot. Plusz a kis méret és táv, mínusz az sw-s inkompatibilitás. Sőt van még egy hatportos, ugyanilyen, kisebb méretű Mould King is.@Neurotoxin
+1
140 EUR-t írnak és 1400db. Igazából ár alapján kérdéses mert a Charger és pl. a Ford GT is 120 EUR volt ha jól látom. Ha GT méret lenne ilyen alapáron (kb. 57k) az mondjuk szomorú lenne, rögtön 1 modell után búcsúzhatnánk a relatíve jó árú, jó méretű készletektől. Duplán hasznos ha a Charger mellé jön. (Sajna lesz vmi 180 EUR-os verda is, talán Lambo. Az egy kicsit rontja az esélyt, az 1:10-nek tűnik ár és darab alapján is.)És ha esetleg kimaradt eddig, Racingbricknél fent van egy 1:10 Technic Supra MOC is összehasonlítva a most megjelent bénácska, kicsi Lego készlettel. Bár az MOC de szerintem nagyon jól sikerült cucc, RC is, és nem is tűnt drágának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest