Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ha szigorúan a postaköltségre megyünk rá, szerintem bemegyünk az erdőbe, megmondom miért: Mivel a szett értéke 150 EUR felett van, vámot és ÁFÁ-t is kell rá fizetni, mivel Kínából jön (kivéve, ha a vámot magára vállalja a Cada). Egyelőre Ebayen csak egy UK eladónál találkoztam az AMG GT3-al, ugyanez a probléma. Akkor már érdemes megvárni szerintem, hogy EU raktárkészleten is legyen belőle dobozos (ott meg persze minden költség bele lesz számolva, hogy ők is jól járjanak..), úgy talán jobban megéri, de ez csak az én meglátásom. A Barweer oldalát nekem megfogja a vírusirtóm, majd iPad-ről próbálkozok, nem tudom, hogy ott írnak-e már róla valamit. A Cada Sore árát tudjuk. Találkoztam egy német "közvetítő" oldallal tegnap, 270 EUR-t írt, na mondom ez csoda, nézzük. Igen, annyi volt "valamikor", mert ugyanúgy a Cada Store-ra vitt a link
A 95e Ft-ot hogy érted? A fenti eladóval, aki bevár 3-4 embert egyszerre? Vagy nem értem..A bordó AMG ONE színe nagyon ütős, végre static modell, észbe kaptak, de gondolom annyival nem lesz olcsóbb az új szín és a váltó miatt, mint a motoros verzió, egyébként nagyon tetszik! (Nem is tudom, hogy melyik kellene hirtelenjében jobban, a bordó ONE vagy a GT3
)A BWT Alpine is tetszetős, sok fog múlni azon, hogy milyen lesz az építési élménye, mert a Sauber-t, ahogy olvastam/néztem a teszteket, nem volt egy nagy élmény, sokan arról beszéltek, hogy inkább olyan érzés volt, mintha egy szobrot építenének, inkább egy MOC, akárcsak az Alfa F1 volt. Ez az Alpine ránézésre sokkal inkább összeáll, a Lego itt is nagyon lemaradt..(Nem vettem meg már az F1 RedBull-t sem, hiába szeretem Milan Reindl alkotásait.)
@sb: Hirtelen annyi F1 1:8 lett, hogy már tényleg elég érzelmi alapon dönteni, hogy melyiket vegye az ember, mert az összesre a világ pénze nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 95e Ft-ot hogy érted? A fenti eladóval, aki bevár 3-4 embert egyszerre? Vagy nem értem..
)