Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
Nem létezzik legális bot.
Illegális mindennemü bot, cheat, hack. Ezért bannolhatnak is.
Azon kívül gusztustalan, és gerinctelen dolog bottal felhuzni egy karit.
Én azért játszom , mert élvezem. Jo, lehet hogy még csak lvl97-es vagyok, de akkoris tudom, hogy ezt én csináltam. Elveszti a játék az értelmét sztem botozással.
A harmadik dolog pedig amiért kerülni kell a használatát, hogy álltalában mikor letöltöd a botprogit, a tudtodon kívül jön vele egy keylogger is, ami szépen megjegyzi a felh. nevedet, és a jelszavadat. Majd az okos kis nyomi, akinek az oldaláról leszedted a botot, szépen belép a te acc-oddal, lefosztja a karaktereid, majd törli őket. Esetleg ha joszívű, akkor a meztelen karaktereket meghagyja. Nem1, nem 2 ilyen esetről hallottunk már.
Ezért NE tegyétek. Ne botozzatok. És ha nem akartok rosszul járni, még az ilyen oldalakat is (bot, alzseller, freebike....stb) kerüljétek.
Csak ennyit szerettem volna. További kellemes játékot. -
steba
tag
4 féle támadó skill van.
- 1 mobra hat (limit 1)
- 1 vonalban hat, bizonyos távban (limit 2)
- kb 120°-ban hat (limit 3)
- 360°-ban (limit 4)Ha ráviszed az egered a skillre, a leírásában látod, hogy melyik kategóriába tartozik.
És igen, FA-nál is, és minden classnál van tömegírtó skill. -
Pörp
senior tag
Igen, már láttam magyart
Kettő embert kihívtam egy kis küzdelembe, le is csaptam őket, bár az egyikről biztosan tudtam, hogy jóval gyengébb... Ez szemétség? Miért jó a másik játékost kinyírni, mit kapok érte, ő mit veszít? Honnan lehet foglalatos cuccokat és belevaló köveket szerezni az upgrade item questhez? Hol látom hogy mennyi pont kell még a következő level-hez?
-
Pörp
senior tag
Értem... Akkor ma megnézem a mercury-t. Én a Marson próbáltam, azon belül amúgy mit jelentenek a chanel-ek? Mindegy melyikre megyek be? Gondolom ezek a bolygónevek a szervereket jelentik. A te karakterednek mi a neve? A normal quest-eknél tehát magától ajánl majd idővel küldetéseket?
-
-
csana
senior tag
Ezek szerin a fórumra külön reg kell? De akkor minek enged belépni az accal a honlap, ha a fórumot nem használhatom lol.. Közben a karakterem máár valami combót tud, de azt írja ki, hogy nincs elég SP-m hogy használjam... SP.. Igaz majd még most jön az a rész, hogy megfejtem mi a csuda az az SP..
Semmi magyarázat.. "Kevés az SP-d".. HP az ok, MP vágom, de ez az SP
Na jó nemragozom.
-
csana
senior tag
-
csana
senior tag
Üdv!
Sajna nem tudok segíteni, de meg tudnád mondani, hogy az 1G-s játék feltelepítése után kb. mekkora nagyságú peccseket tölt le automatikusan? Mert nekem leszedett olyan 100 megát, és kész, de mikor meglestem manuálisan mekkora peccseket kellene felrakni, ilyan 600-700 megákat láttam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest