Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
NP
Tudtomal nem lehet átállítani az irányítást.De csak az elején szokatlan.Nekem mondjuk csak WoW-ról kellett átszokni, de a kamerakezeléssel így is szenvedtem.De tényleg gyorsan megszokod.
Amugy a kérdéseden elgondolkodva az jutott eszembe, hogy a normálisabb egereken az összes gomb programozható.Ha sikerül az egérre erőltetned az egér szoftverével hogy a bal- és jobbegér kattra ugy érzékelje, mintha az 1-est és a 2-est nyomnád meg a bill-en, akkor lehet müxene.Bár nemtom mit szólna hozzá a játék. Meg egy idő után lehet szükös lenne az a 2 gomb. Habáááár ilyen modon programozható az összes gomb.És a mostani egereken meg már van belőle minimum 32
Másik lehetőség hogy meghackeled a játékot, és átállítod
De alapvetően nem lehet.
-
-
sptkyle
senior tag
Üdv. Most már nem veszít és nem is nyer vele senki ha duelezik. Max tapasztalatot,és fel tudja mérni a képességeit egy másik játékos ellen. Régebben lehetett pénzben is és honorpontban is duelezni. Ezt eltörölték. Bár ha jol hallottam, akkor a köv patchben visszakapjuk a honor-os duelt. Vagy rosszul tudom?
Foglalatos cuccokat találni/playertől venni lehet. De ami neked kell ha jol emlékszem az nem akármilyen item. Neked questitem kell ahhoz a missionhöz. Ha kinyitod a quest ablakot, akkor ott az első lap az aktív questek listája. Kikeresed ezt a Q-t, kijelölöd, és ott a leírásában írja, hogy milyen mob dobja neked az itemet. (persze álltalában nem elsőre)
Fejből nemnagyon emléxem már de asszem GD-ben dobják a Troglo-k talán.De már nem emlékszem melyik féle. De le van írva.. -
kimi23
csendes tag
Én lvl 73as vagyok...Idáig viszonylag gyorsan eltudsz jutni....És a pénzel se lesz majd gondod...Majd meglátod....
Ilyen több millios cuccokat neked még nem kell venned
Amikor meg majd kell már ilyen cucc neked, akkor megse fogod érezni hogy kiadtál pár millát a sok milládból..
Ha valakivel találkozol és a nevében van "Hun"...akkor az 99.5% hogy magyar..
Mercury: kimi23 -
steba
tag
Sőt, csak egymással
Akik pincérnek / pincérnőnek vannak öltözve, azok árulnak. Rájuk kattintassz, és látod mit-mennyiért adnak. Néhány arc durván el van szálva magától, mielőtt bármit megvennél, nézz körül. Hacsak nem valami über item, akkor tuti találsz olcsóbban...Aztán vannak zöld és fehér ch-ek.
A lényege:
zöld: PK (player killing) tiltott, más játékos "nem bánthat"
fehér: PK engedélyezett: ha útban vagy valakinek, vagy csak szórakozni akar, le fog csapni
Kezdőként talán a zöld chaneleket válaszd.A szerver utolsó ch-e pedig WAR chanel. Itt a 2 nemzet színe-java egymást üti. Neked még nincs nemzetiséged (lvl95-ön választhatsz), ezért ha ide belépsz, könnyen elképzelhető, hogy mindenki téged fog ütni.
Ennyi talán elég a témáról...
-
sptkyle
senior tag
Azért a Marson is vagyunk egy páran. Karinevekből lehet következtetni, illetve vannak nagyobb magyar guildek,és egy idő után tudni fogod hogyha elmegy előtted egy abba a G-be tartozó kari, hogy ő magyar. Ezen felül a "Úúúú Bazz" kiabálásokból lehet erre következtetni
Ha lenyitod a quest ablakot, akkor az első oldalon vannak az aktív questjeid,amiket már felvettél, de még nem adtál le.
A második lapon pedig mindegyik másik Q. Ha ott a fölső kis rublikát bepipálod, akkor csak azokat mutatja, amiket épp akkor fel tudsz venni. A legtöbb Q-nak szintkövetelménye van.Magyarán csak akkor veheted fel, ha x-edik szintű vagy, illetve a legtöbb az sorban van.Egymás után vehetők csak fel. De mondom ha bepipálod azt a kis négyzetet, akkor onnan mazsolázhatsz.Az mind elérhető
Channelek: Nagyjából mindegy melyikre mész. Kivéve amelyik mögött van valami szöveg. Az 1.CH például a trade channel. Oda eladni-vásárolni jár az ember.(már amikor be tud menni)
A prémium channeleket csak prémiumos karik vehetik igénybe... stbstb.
Ha van ismid azon a szerveren ahol te vagy, akkor beszélgethetsz vele a chaten,de találkozni csak ugyanazon a channelen tudtok... Na ezt valaki majd biztos jobban el tudja neked magyarázni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged