- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KiLlHeIm13
csendes tag
HELP! Elindul a Cabal és hirtelen kiléppp!
-
-
sptkyle
senior tag
Nem létezzik legális bot.
Illegális mindennemü bot, cheat, hack. Ezért bannolhatnak is.
Azon kívül gusztustalan, és gerinctelen dolog bottal felhuzni egy karit.
Én azért játszom , mert élvezem. Jo, lehet hogy még csak lvl97-es vagyok, de akkoris tudom, hogy ezt én csináltam. Elveszti a játék az értelmét sztem botozással.
A harmadik dolog pedig amiért kerülni kell a használatát, hogy álltalában mikor letöltöd a botprogit, a tudtodon kívül jön vele egy keylogger is, ami szépen megjegyzi a felh. nevedet, és a jelszavadat. Majd az okos kis nyomi, akinek az oldaláról leszedted a botot, szépen belép a te acc-oddal, lefosztja a karaktereid, majd törli őket. Esetleg ha joszívű, akkor a meztelen karaktereket meghagyja. Nem1, nem 2 ilyen esetről hallottunk már.
Ezért NE tegyétek. Ne botozzatok. És ha nem akartok rosszul járni, még az ilyen oldalakat is (bot, alzseller, freebike....stb) kerüljétek.
Csak ennyit szerettem volna. További kellemes játékot. -
kimi23
csendes tag
Hallott valaki erröl az elvileg legális boról??
www.cabalbot.co.cc
Nem tudom hogy most ez legális vagy nem.
Valaki tudja vagy használja is?? -
kimi23
csendes tag
sziasztok
nem tudok belépni a játékba és nem jön be az cabal weboldala sem....
Na ez miért van??
Másnak se jó vagy csak nálam van valami?? -
sptkyle
senior tag
Hát a Shaya-t nem ismerem,de nem mondanám azért annyira a Cabalra, hogy gépigényes. A min: 800Mhz+,512+,2.5HDD, Ez nem egy atomerőmü.
Én pl jo ideig egy nozin játszottam (1.2Ghz Cel, 512Mb ram, int. Ati 9200), és szépen futott. Annyi hogy a warpoknál töltött kicsit többet. (meg persze nem huztam maxra a grafikát, csaak közepesre)
Szal éljen a Cabal, és további jó játékot mindenkinek. -
Vapor
aktív tag
válasz
superfinest #383 üzenetére
Az igaz, hogy olyan mint a shaya viszont meg lehet nézni melyik volt régebben
Most a hasamracsapok, amikor shaya kijött akkor énis játszottam kicsit. kb 2honapja jött ki vagy mennyi, annyit tudok mondani akinek nicns jó gépe shayázzon akinek van cabalozzon mert cabal szvsz 100x jobb de gépigénye is nagyobb.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
2 hete én is belefogtam a játékba és meg is "fertőződtem".
Jelenleg lvl49 Warrior vagyok és a ProcyonsofHungary klán tagja vagyok.
Port Lux most fog majd megnyílni új élményeket adva.
Mindenkinek jó játékot kívánok.
MOD: nick: dawn40k; Channel 22 az alapértelmezett helyem.
-
superfinest
tag
Egy tipp nem értek az ilyenekhez de sztem hibásan jött le.
Általában a játék hivatalos oldalán több helyről lehet letölteni és nekem pl. a silkroadnál csak egy volt jó.
Próbáld meg az összes helyről letölteni és sztem valameikről jó lesz.
Ajánlom figyelmedbe a Shaiyat MMPROG olyan mint a cabal online és itt tudom is meiket kell leszedni mert itt is az a gond mint a silkroadnál.Weboldala: http://shaiya.aeriagames.com/
És az ausgamert kell leszedni ha a shaiyat le akarod tölteni. -
plus44
veterán
Sziaaztok!!
Tdnátok segíteni. Leszedtem a játékot jó minden, de mikor megnyitom a játékot akkor valamikor (mindig máskor van olyan hogy belépek játszok 10 mp-t és utánna ) megjelenik egy error feirat és ez a szöveg: 'an error has been detected by the hacking protectionsystem' és alatta 'an error has occured while start game guard. Please reboot your computer or start the game again. If.....'
Már újraraktam a game guardot de semmi eredmény volt már ilyen valakinek vagy vagy hasonló, mert szeretnék játszani de így....
A tűzfal mindenhol beállítva úgy hogy a cabal kivétel tehét nem ütközik. Nod32 (Eset) van fönn ez neki nem akadály megnéztem direkt már nem tudom mi lehet a baj. Pls valaki segítsen
(((
-
superfinest
tag
Hello!
Ez a játék tiszta olyan mint a Shaiya!
Idáig nem találtam Shaiya topicot, de nem merek nyitni.
Ezért ide írok egy két infot róla:
-hivatalos honlap: http://shaiya.aeriagames.com/(innen le is lehet tölteni és be kell regisztrálni!)-kedvcsináló videó: http://www.youtube.com/watch?v=0btaZm2SX-U&feature=related
-egy kis intro: http://www.youtube.com/watch?v=Qe9QiEoORNE
Bye!
-
kimi23
csendes tag
válasz
Hunter9710 #381 üzenetére
kardpzni sose kardozz...
Vannak a skillek azokat használd csak....
Azoakt leteszed oda alulra ahol vannak azok az üres kockák.....
Bal klikkel kijelölöd a Mob-ot és megnyomod az a számot amelyiken van a skill.....
Nagyjából ennyi.. -
Hunter9710
csendes tag
Most szedtem le a játékot és nem tudom h kell kardozni :S Segítene valaki?
-
kimi23
csendes tag
vennék astral boardot...akinek van eladó, vagy tud eladót kérem jelezze...
(ha lehet akkor minél olcsóbb legyen)
ty -
bpx
őstag
válasz
Sh@dowMAN007 #377 üzenetére
cabalsetup_us.exe, ezt honnan szedted? az európai és amerikai cabal két különböző dolog, IP alapján szűr, jó hogy nem tudtál csatlakozni :]
-
Sh@dowMAN007
tag
Köszi a segitséget srácok.
Valszeg az lehetett a bibi, hogy először(többször) az "cabalsetup_us.exe" próbáltam.
Most meg ez "cabal_total.exe" tettem fel és minden ok.
Már lvl 15 vagyok.
Még jópár dolog nem világos, de haladok.üdv: Sh@dow
-
sptkyle
senior tag
Annyit füznék hozzá, hogy nekem ebben az időpontban sem volt eddig semmi bajom a szerverrel.
Ezek szerint én szerencsés vagyok?
Olyan már volt, hogy nem engedett fel egy channelre, pedig elvileg volt még hely. De az már más kérdés..
Hát nekem is ez lett volna a tippem mint Zeratulnak. Töröld a játékot, és telepítsd ujra. Talán megoldja a gondot. Mást el se tudok képzelni -
bpx
őstag
válasz
Sh@dowMAN007 #371 üzenetére
konkrétan mikor próbáltad?
csak mert este fél8-8 között esélytelen belépniamugy ha a tűzfalat jól beállítottad, akkor az is lehet hogy nem jött le rendesen minden update
-
Sirandrish
legenda
nem tünik rossznak a game de ezt is biztos megunnám
-
kimi23
csendes tag
valaki nem játszik véletlenül a NosTale-val???
Elég ovódás játéknak tünik, de kipróbálnám ha jó.. -
kimi23
csendes tag
válasz
Sh@dowMAN007 #371 üzenetére
hello
amikor telepítetted fel a gépedre nem jelzett valami hibát??
Szerintem próbáld + újra tenni -
Sh@dowMAN007
tag
Sziasztok.
1: Megtetszett a videók alapján.
2: Letöltöttem.
3: Telepítettem.
4: Regiztem.Indulás után a login és a pass magadása után NEM akar a szerverhez kapcsolódni.
"Cannot connect to the server
Ellenőrizd a tűzfaladat, hogy engedélyezi-e az internet hozzáférést a cabalmain.exe -nek.
Nem működhet az interneted
A játék nem működik, nézz körül a fórumon, hátha karbantartás vagy ilyesmi van, esetleg próbálkozz többször/később. "Ezeket belőttem a tűzfalon sőt ki is kapcsoltam, de semmi változás, NEM akar a szerverhez kapcsolódni.
Valami van a szerverrel vagy én b@sztam el valamit?
üdv: Sh@dow
-
steba
tag
Minden 10. szinten kapsz egy questet, ami teljesítésével lvl upolod az Aura/BM1/BM2 skilleket, így azok erősebbek, hatékonyabbak lesznek.
A kombót viszont nem tudod fejleszteni. Azt megkapod lvl10-nél, és annyi. Tehát hiába lépsz szintet, a kombó ugyanaz marad. Ne várd, hogy megnő a sáv, vagy lassabban megy a csík -
veló
csendes tag
sziasztok
valaki tudna segíteni hogy kell 2es szintre felvinni a combo-t??
másik játénál a combo az nem ilyen volt és igy nem tudom mit kell csinálni hogy lvl uppoljam -
steba
tag
4 féle támadó skill van.
- 1 mobra hat (limit 1)
- 1 vonalban hat, bizonyos távban (limit 2)
- kb 120°-ban hat (limit 3)
- 360°-ban (limit 4)Ha ráviszed az egered a skillre, a leírásában látod, hogy melyik kategóriába tartozik.
És igen, FA-nál is, és minden classnál van tömegírtó skill. -
kimi23
csendes tag
Lenne 1 kérdésem....mivel én eddig csak warriorral mentem nem ismerem a többit...
Most kiakarom próbálni az archert.....
De itt valami nem világos...A warriornál vannak olyan skillek, ami szinte az összes mobra rácsap...Van ilyen az archernél is?? vagy ott 1esével kell leölni a mobokat??
Ty -
kimi23
csendes tag
Mercury-n vennék astral bike-t.
60millát tudok rászánni...talán kicsit többet is... -
sptkyle
senior tag
Igaz. Plusz maga a Combo Start gomb. Meg a HP poti (vagy csak én vagyok csíra, hogy még kell innom?
) meg az aura, meg a BM-ek, meg a BM skillek, meg a buffok....stbstb
Van bőven mit kirakni
Mondjuk én ugy csináltam(mint gondolom sokan) hogy csináltam több bar-t. Van egy normál mobolós/questelős, van egy amivel a magic skilllt huzom , van egy emotions bar, és egy a pvp-re. És így csak F1-F4-ig kell nyomkodni, ha más helyzetben játszom.Zeratul: Na mostmár ezt is tudom. Köszi.
Azt se tudtam hogy ilyet lehet
-
sptkyle
senior tag
Neeem mondod.
Na látszik ritkán fórumozok ebben a témában. De azt hogy a manóba? Olyankor magának a gépnek kéne ugy érzékelnie mintha billentyüt nyomnál. Beviteli jel módosítása. Azt hogy a manóba érzékeli a GameGuard? Che...
Na mindegy.Mindíg tanul az ember.Köszi, most már ezt is tudom.
Na még jo hogy 200ft-os egérrel és billentyüzettel nyomulokHuhh
Addig durvítják ezt a GG-t, amig az lesz a vége hogy ezt írja ki: Az ön számítógépén illegális mp3-at találtam.5mp-e van hogy letörölje.Egyéb esetben elfüstöl az alaplap. Köszönjük hogy játékunkat választotta... -
steba
tag
" Az egér szoftverében való állítgatós viszont nem. Azt meg lehet próbálni, hátha müködik. Azt szabad "
Attól tartok, tévedsz.
Amikor feltuningolták a GG-t (pff, március-április?, vagy talán még korábban?), rengeteg Logitech G15-ös és egyéb szuper bill., illetve egér tulajdonos panaszkodott, hogy miért is bannolták csak úgy hirtelen? -
sptkyle
senior tag
Sőt...az időkorlát után modosítani sem lehet.
De ha ennyi miatt bajom lesz belőle,hát állok elébe.Még ugyse szidott meg PH-s moderátor soha.
Természetesen a játék feltörésére vonatkozó kijelentésem vicc volt.
Az egér szoftverében való állítgatós viszont nem. Azt meg lehet próbálni, hátha müködik. Azt szabad
De eszembe jutott egy harmadik lehetőség is.Csak lehet időigényes.Kezdj el aláírást gyüjteni, hogy a készítők tegyék az irányítást változtathatóvá. Ha összegyülik pár millió aláírás, sztem megfontolnák -
sptkyle
senior tag
NP
Tudtomal nem lehet átállítani az irányítást.De csak az elején szokatlan.Nekem mondjuk csak WoW-ról kellett átszokni, de a kamerakezeléssel így is szenvedtem.De tényleg gyorsan megszokod.
Amugy a kérdéseden elgondolkodva az jutott eszembe, hogy a normálisabb egereken az összes gomb programozható.Ha sikerül az egérre erőltetned az egér szoftverével hogy a bal- és jobbegér kattra ugy érzékelje, mintha az 1-est és a 2-est nyomnád meg a bill-en, akkor lehet müxene.Bár nemtom mit szólna hozzá a játék. Meg egy idő után lehet szükös lenne az a 2 gomb. Habáááár ilyen modon programozható az összes gomb.És a mostani egereken meg már van belőle minimum 32
Másik lehetőség hogy meghackeled a játékot, és átállítod
De alapvetően nem lehet.
-
Pörp
senior tag
Még egy kérdés! A kardozást nem lehet az egérgombokra tenni mint a diablo-ban? Most az egyes és kettes billentyűket nyomogom folyton...
-
-
sptkyle
senior tag
Üdv. Most már nem veszít és nem is nyer vele senki ha duelezik. Max tapasztalatot,és fel tudja mérni a képességeit egy másik játékos ellen. Régebben lehetett pénzben is és honorpontban is duelezni. Ezt eltörölték. Bár ha jol hallottam, akkor a köv patchben visszakapjuk a honor-os duelt. Vagy rosszul tudom?
Foglalatos cuccokat találni/playertől venni lehet. De ami neked kell ha jol emlékszem az nem akármilyen item. Neked questitem kell ahhoz a missionhöz. Ha kinyitod a quest ablakot, akkor ott az első lap az aktív questek listája. Kikeresed ezt a Q-t, kijelölöd, és ott a leírásában írja, hogy milyen mob dobja neked az itemet. (persze álltalában nem elsőre)
Fejből nemnagyon emléxem már de asszem GD-ben dobják a Troglo-k talán.De már nem emlékszem melyik féle. De le van írva.. -
Pörp
senior tag
Igen, már láttam magyart
Kettő embert kihívtam egy kis küzdelembe, le is csaptam őket, bár az egyikről biztosan tudtam, hogy jóval gyengébb... Ez szemétség? Miért jó a másik játékost kinyírni, mit kapok érte, ő mit veszít? Honnan lehet foglalatos cuccokat és belevaló köveket szerezni az upgrade item questhez? Hol látom hogy mennyi pont kell még a következő level-hez?
-
kimi23
csendes tag
Én lvl 73as vagyok...Idáig viszonylag gyorsan eltudsz jutni....És a pénzel se lesz majd gondod...Majd meglátod....
Ilyen több millios cuccokat neked még nem kell venned
Amikor meg majd kell már ilyen cucc neked, akkor megse fogod érezni hogy kiadtál pár millát a sok milládból..
Ha valakivel találkozol és a nevében van "Hun"...akkor az 99.5% hogy magyar..
Mercury: kimi23 -
Pörp
senior tag
Nos igen, ahogy látom iszonyat árak vannak, ilyen több százezer, sőt milliók... Egyébként most a warrior quest-nél van egy olyan rész hogy upgrade item. Azt értem hogy foglalatos tárgyat kell neki berakni, meg követ, de se foglalatos tárgyam nincs, se kövem... Hol lehet ezeket beszerezni, mert jó lenne folytatni a questeket.Lv95??? Uhhh... Lv7-es vagyok, az életben nem leszek 95-ös...
-
steba
tag
Sőt, csak egymással
Akik pincérnek / pincérnőnek vannak öltözve, azok árulnak. Rájuk kattintassz, és látod mit-mennyiért adnak. Néhány arc durván el van szálva magától, mielőtt bármit megvennél, nézz körül. Hacsak nem valami über item, akkor tuti találsz olcsóbban...Aztán vannak zöld és fehér ch-ek.
A lényege:
zöld: PK (player killing) tiltott, más játékos "nem bánthat"
fehér: PK engedélyezett: ha útban vagy valakinek, vagy csak szórakozni akar, le fog csapni
Kezdőként talán a zöld chaneleket válaszd.A szerver utolsó ch-e pedig WAR chanel. Itt a 2 nemzet színe-java egymást üti. Neked még nincs nemzetiséged (lvl95-ön választhatsz), ezért ha ide belépsz, könnyen elképzelhető, hogy mindenki téged fog ütni.
Ennyi talán elég a témáról...
-
sptkyle
senior tag
Azért a Marson is vagyunk egy páran. Karinevekből lehet következtetni, illetve vannak nagyobb magyar guildek,és egy idő után tudni fogod hogyha elmegy előtted egy abba a G-be tartozó kari, hogy ő magyar. Ezen felül a "Úúúú Bazz" kiabálásokból lehet erre következtetni
Ha lenyitod a quest ablakot, akkor az első oldalon vannak az aktív questjeid,amiket már felvettél, de még nem adtál le.
A második lapon pedig mindegyik másik Q. Ha ott a fölső kis rublikát bepipálod, akkor csak azokat mutatja, amiket épp akkor fel tudsz venni. A legtöbb Q-nak szintkövetelménye van.Magyarán csak akkor veheted fel, ha x-edik szintű vagy, illetve a legtöbb az sorban van.Egymás után vehetők csak fel. De mondom ha bepipálod azt a kis négyzetet, akkor onnan mazsolázhatsz.Az mind elérhető
Channelek: Nagyjából mindegy melyikre mész. Kivéve amelyik mögött van valami szöveg. Az 1.CH például a trade channel. Oda eladni-vásárolni jár az ember.(már amikor be tud menni)
A prémium channeleket csak prémiumos karik vehetik igénybe... stbstb.
Ha van ismid azon a szerveren ahol te vagy, akkor beszélgethetsz vele a chaten,de találkozni csak ugyanazon a channelen tudtok... Na ezt valaki majd biztos jobban el tudja neked magyarázni... -
Pörp
senior tag
Értem... Akkor ma megnézem a mercury-t. Én a Marson próbáltam, azon belül amúgy mit jelentenek a chanel-ek? Mindegy melyikre megyek be? Gondolom ezek a bolygónevek a szervereket jelentik. A te karakterednek mi a neve? A normal quest-eknél tehát magától ajánl majd idővel küldetéseket?
-
Pörp
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom már nem olyan pörgős a topik.
Most kezdtem el játszani. A Warrior quest-ek alatt van olyan, hogy "normal". Azokat hogyan lehet elkezdeni? Magyarok nyomják még? Ha játszok hol láthatom a többi karakter adatait? (pl. azt is hogy magyar-e
)
-
kimi23
csendes tag
FooF....
qrva jók ezek a D.T. missiok...
bár nem birom megcsinálni...de amig bent vagyok(kb. 30 perc), b*****t jó az exp és a skill exp is.imádom ezeket csinálni.. -
bejoke
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. A következő a problémám: a játék install után elindul és lehet vele rendesen játszani, de egy ki-be kapcsolás után a játék már nem indul el és az xp-t is lefekteti. Ha tud valaki erre megoldást azt szívesen venném.
Köszi:bejoke -
kimi23
csendes tag
hát a rendszer követelményekkel semmi gond sincs
akkor ujratezsem a gépet..aztán majd alakul
Thx a segítséget..: -
sptkyle
senior tag
Hát sztem ez nemnagyon lehet gond. Ugyanis a Cabal rendszerkövetelménye:
CPU : Pentium 3 800MHz+
Ram : 512Mb +
Graphics Card : 3D accelerator
Sound card : DirectX 9.0c compatible
Hard disk space : 2.5GB +Illetve ha ez lenne,akkor az első játéknál telepítés után sem müködne...
A win reinstall lehet megoldaná a gondot.
A win naplózásában körülnéztél már?Hátha kibogarázható a hiba.
Vagy az automatikus ujraindítást kapcsold ki, hátha a kékhalálnál kiírt üziből is ki lehet bogarászni.
Esetleg vga driver,directx,és hangkártya driver ujratelepítése...
Legalábbis én ezekkel próbálkoznék.De így ugy tünik,hogy eléggé a "Win relytéjes esetei" címü fejezet alá tartozik....Üdv: Kyle
-
kimi23
csendes tag
Oi
1x már irtam ide erröl, de akkor nem tudtak válaszolni...
Most +probálom még1x.
Az a problémám hogy felteszem a játékot..utánna játszok...minden OK.
Este kikapcsolom a gépemet. Reggel amikor inditom és akarok belépni Cabalba,1xüen ujraindul a gépem, és csak ugy tudok vele játszani ha újra feltelepitem
valaki pls. segítsen,hogy ez mitöl lehet és hogy mit csináljak hogy normálisan müködjön.
THX -
sptkyle
senior tag
Azért ha valakinél akadna egy shadow epaulette of akármi, az ne habozzon.Keressen meg.Nekem megér 10-15kk-t
Mars szerón persze... Majd jol belenyúlok a guildkasszába
Csakazértis meglesz a full shadowtita szett -
bpx
őstag
válasz
napoleon2323 #318 üzenetére
ha a cabal saját letöltésvezérlőjével szeded le, az tudja folytatni (amivel persze elég lassan jön..., szóval szerintem egyszerűbb vmelyik mirrorről letölteni max sebességgel :p)
-
bpx
őstag
shadowtita ruhákat utólag rakták be a játékba, és akkor már volt epaulette +3-tól +8-ig (de lehet akkor még csak +7-ig)
+5-ös a titaniumra való, +6-os meg már osmium
kettő között van olyan hogy shadow epaulette of fighter/sage/guardian+5
mivel csak lidben esik így elég ritka, 10-15m alzba kerül (míg a +6-os már 4-5m)
statjai kb. a 2 között vannak -
sptkyle
senior tag
Hát vért izzadtam,de meglett a shadowtita boots. Mindenfélét találtam,csak WA-ra valót nem
De aztán mégis
Azt elárulja nekem vki,hogy a shadowtita szettre mien köpenyt(epoulette) lehet felcsapni? Megnézegettem , de a sima EoG,EoF...stbstb (+3-+6) nem jo rá. Nem is lehet rá kapni? Vagy az is spec? Előre is thx a választ.
-
sptkyle
senior tag
Köszi köszi. Van shadowsteel/bluestin adept settem. +4 skill xp-s. Vagyis ugye a fegyó +6-os, meg talán a fejesem csak +3-as. Meg hozzá a nyaklánc,meg a 2 ring. Szal van adept settem,csak ilyen szedettvedett. A shadowtita szett meg bejön külsőre. De ha ilyen lehetetlen/drága befejezni,akkor felejtős. Annyit nem ér. Tom,hogy nem a def a lényeg
GD-ben/PL-ben skillezek. Ezeket a helyeket szeretem.Fort Ruinába meg még nemtok átmenni
Ismerem ezt a "trükköt". Jártam már pár helyen. Ghost ship-en is például. Frankó,mert még a -xp vel is megéri lemenni,mert bőven többet farmol össze az ember.Természetesen azon kívül,hogy a skillxp meg jön mint állat
Prémiumos vagyok 2. hónapja.Csakhát a dummy low level-en csak a rank 1/3-áig engedi magátAztán már nem ad xp-t.A többit össze kell harácsolni
Jaja.Uncsi eléggé.Mondjuk én nem vagyok nagy kocka. Naponta,2naponta játszok 1-2 órát. Azért vagyok még csak lvl 58
De ez az én fejlődési sebességem
Ennyi esik jol,ennyit játszom. De haladok,szép lassan.
Hát azért mégiscsak tennék fel kérdést: Nincs vkinek shadowtita boots,és greatsword-je? Nem kell semmi csilivili,se adept () se semmi,csak szeretném,ha egybe lenne ebből is egy szettem. 2 napig nézelődtem traden,de nem találtam. Tudom,hogy pár lvl,és esik mobokból is,de én nem szeretek várni.
Szal shadowtita boots,és greatsword.... Persze olcsón
Mars szeró.
Zeratul. Thx a helpet. -
napoleon2323
tag
Bocsi az elözőért meg van oldva,jó nagy hülye voltam
Viszont van egy komoly kérdésem nem lehet szüneteltetni a letöltést csak kilépni és újra kezdeni a letöltést?
KÖszönöm
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Szeretnék régiszrálni de mindig az írja ki a Step 2 után,hogy csak Európán belül lehet játszani és nem léptet tovább mitől lehet?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
bpx
őstag
sokkal jobban jársz ha szerzel aramid/shadowsteel +4 skill expes setet (kb a komplett set annyiba kerül, mint shadowtitanium 4skillesből csak 1 darab)
(adept set-nél nem a defence a lényeg, hanem hogy minden rész maximum (+4) skill expet adjon, ugyse olyan helyen használod)
aztán irány olyan mobokat ölni, amik még igy is kicsit ütnek rád és sokáig bírják az ütéseket
kedvelt helyek pl. Port Lux-ban stone golemek vagy dark bladerek, esetleg később Fort Ruina-ban mechazardok
de a legjobb, ha egyedül bemész vmilyen D.T. Cardos party(!!) dungeonba egyedül(!!), itt ugyanakkorát ütnek a mobok mint kint máshol, viszont vagy 5-10x annyi HP-ja van mindnek, szóval jóval több skillt tudsz használni folyamatosan célpontváltás nélkül is
Lv50 Ghost ship party (crag turtle dobja a card-ot),
Lv60 cardokat a phantom crew-ok
Lv70 cardokat auto cannon-ok dobnak fort ruina-baneleinte én is skilleztem, aztán később befizettem premiumra ami maga volt a megváltás, mert tudtam dummy-t használni (mind a mai napig premium vagyok de most már a dupla inventory/warehouse és warp miatt)
kraftról: én martialsetet + artifactot kratolok (1 karakter csak 1 félét tud, de másik karakterrel választhatsz másikat)
martialhelmből mystic-ből bármit tudok, mithrilből simát és vampire-t, de ott már 10 próbából 9 kraft fail..
martialboots-ból szintén mystic-kel bezárólag mindent
orbot aqua szinten
(ha martialos lennél és orbot használnál akkor tudnék csinálni :p)magyarok közül még 1 valaki kraftol, ő armorsetet, de azon belül csak gloves-t, abból shineguard-nál tart
StarGhost néven játszik, ha gondolod írj rá, szerintem ha beszerzed a hozzávalókat csinál neked kesztyűt
(de mint már mondtam a shadowtit vagy annál magasabb drága lesz, csak a hozzávalók kerülnek 2-3m alzba, és akkor még az eredmény sem garantált, lehet 1,2,3 vagy 4 skill expes, amiből hát ugye az alacsonyabb a valószínűbb) -
sptkyle
senior tag
Köszi.Kiszoktam állni,csak gondoltam megkérdezem itt is,mivel itt jártam épp.De akkor itt nem eladóak.
Értem.Akkor nem keresek shadowtita adept szettet még véletlenül se.Magas lvl craftingot még nem ismerem,de gondoltam csak csinál vki,vagy kallódik valakinél.De ha nem , nem. Marad a shadowsteel rucim.Vagyis fél shadowsteel,fél bluestin.Csak igy meg bután néz ki a kariNa mindegy.További jo játékot. Csáó
-
bpx
őstag
craft lv50-től van
választhatsz hogy mit szeretnél (vmilyen set a 3 közül vagy kardok vagy ékszerek)
ha megvan a transmuter, akkor írja, hogy miket tudsz kraftolni, mihez milyen szint és milyen alapanyagok kellenekwarehouse: be lehet pakolni a cuccokat hogy ne magaddal cipeld őket
ugyanakkor a warehouse-t az accountodon lévő összes (max 6.) karakter eléri, ezen keresztül lehet átrakni egyikről másikra itemeket -
bpx
őstag
ilyen cuccokkal inkább állj ki trade channelre és nyiss shopot, ott gyorsan elmennek, egyszerűbb mint várni valakire akinek kell
shadowtita adept setet kétlem hogy találnál
egyrészt mivel skillezni bőven elég a shadowsteel is, másrészt meg senki nem kraftol shadowtitanium ruhákat (ruhánál kraftban shadowtitanium és osmium ugyanaz a szint, lehet tippelni melyik éri meg jobban)
ugyanakkor magyarok közül szerintem rajtam (+még 1 valakin) kívül senki nem foglalkozik komolyabban krafttal, tavaly augusztus óta játszom, és a legtöbb kraftert már ismerem a játékban (titanium/pherystin szintig könnyen megy a kraft, titaniumról továbblépni igen nagy szerencse kell, utána már csak pénz kérdése az egész hogy milyen gyorsan halad) (ja és Marson játszom, Mercuryn/Jupiteren fogalmam sincs mi a helyzet) -
sptkyle
senior tag
Olyat én is vennék. ShadowTita adept armour settet ide.
Vmi craft master írjon már pls. Ha kell még az alapanyagokat is beszerzem hozzá.
Üdv: Egy meggyötört lvl58-as Warrior a Mars szeróról
Továbbá : Mars szerón eladó pár cucc olcsón: Map part, EoG+3,low upgrade core,50%-os 1napos BB.... Ha érdekel vkit vmi,az szoljon.
Respect -
nemo0217
csendes tag
Szerintem van egy kis rpg stílusa.
-
nemo0217
csendes tag
Szerintem van egy kicsi rpg stílusa de lehet tévedek
-
nemo0217
csendes tag
Sziasztok
Te ez a játék rohadt jó mért nem ellöb jött létre a játék topicja.Nagyon jó
-
csana
senior tag
Igen, azóta meglett aki adta a küldiket hozzá. Csak néha valahogy elfelejt szólni, hogy mehetek a komolyabb technikáért, majd lezúzok 1 mobot, erre írja is, hogy kinél hogy merre.. Vagy egy ki-be lépés után jelenik meg valami ami előtte nem volt.
Még ez a craftingolás nem tiszta nekem, meg az ilyen warehouse-os dolgok mik meg mire valók.. WoW után kicsitszokatlan a cabal.
-
csana
senior tag
Hát jah, ritkán vannak errefele. Pedig okosodnék szívesen az építő jellegű hsz-ekből
. Lassan összejön fél milla, de még sok dolog nem tiszta (alapok is szinte).. A manámból mindíg kevés van.. combókhoz sem elég, inkább aurával tolom.. Igaz még noob vok: az első (27-es bléder) karimmal fenyegetem a cabal világát megrontó elemeket.
-
Bogre
tag
eléggé halott ez a fórum...
!!! vennék shadowTitanium +4 adeptes aromrt, kesztyűt és sapit.!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest