Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
superfinest #472 üzenetére
Azthittük már tovább jutottál.
Komolyra fordítva a szót, a Combo questet kaptál, akkor azt jelenti elérted a 10-dik szintet, és el kell végezned a Battle Style küldetést, amit a kasztodnak megfelelő Officer ad fel.
Ha megvan a küldi, akkor megkapod a Combo skill, pontos használati utasítás (ötbb máss hasznos info mellett) itt.
-
sptkyle
senior tag
válasz
superfinest #462 üzenetére
Core-ból elég sokféle van. De ami most neked kell , az a training core, ami egy quest-item. Nyomsz egy T betűt, kijelölöd a questet, alul megjelenik a leírása, amiben le van írva, hogy milyen szörnyből esik. Ezeket a típusú mobokat gyilkolod, amíg nem dobják ezt az itemet.
-
sptkyle
senior tag
válasz
superfinest #460 üzenetére
Updatelési hiba.
Uninstal game, majd szedd le a frissített klienst innen: LINK, telepítsd.(nem kell már várni az update-re, mert tartalmazza az összes frissítést.) Ez meg szokta oldani a problémát. És sok időt spórolsz meg, ha esetleg a jövőben is kell majd Cabalt telepítened. -
sptkyle
senior tag
válasz
superfinest #458 üzenetére
Igen
-
Kareszovics
addikt
válasz
superfinest #407 üzenetére
Nem mondanám, hogy rossz a játék, csak csináltak pár olyan dolgot, ami hirtelen igencsak vérlázító volt.
Gondolok itt a szinthez kötött Rank Up (mondjuk ez hasznos, mert kimondottan a botterek ellen jött létre); a Helper Questek díjazása (több millákat buknak azok akik most veszik fel ezeket a küldetéseket), a Training Dummy publikussá tétele és magas szinthez kötése (ez eddig fizetős erény volt; személy szerint engem is érint, mert elvettek még 1 kiváltságot).
Ez csak egy pár dolog, de komolyan áttudja formálni a játék arculatát, széles körben való megítélését. Ja és bocsi, mert ha nem játszol, akkor igazából nem is érted mit írtam.
-
bpx
őstag
válasz
superfinest #404 üzenetére
igen ingyenes
de ha most kezdenél bele, akkor én 1.5 év játék után azt ajánlom, hogy ne tedd -
Vapor
aktív tag
válasz
superfinest #383 üzenetére
Az igaz, hogy olyan mint a shaya viszont meg lehet nézni melyik volt régebben
Most a hasamracsapok, amikor shaya kijött akkor énis játszottam kicsit. kb 2honapja jött ki vagy mennyi, annyit tudok mondani akinek nicns jó gépe shayázzon akinek van cabalozzon mert cabal szvsz 100x jobb de gépigénye is nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest