- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
Sirandrish #418 üzenetére
Üdv. Ez a topic nem igazán látogatott. Ha kérdésed van, szerintem keresd fel a darksiteonline.dtsh.hu weboldalt ami a hiányzó hivatalos magyar weboldal szerepét tölti be már egy jo ideje. Sok leírást, segítséget találsz. Szerintem hasznos lehet a számodra, főleg az elején.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #415 üzenetére
és most látom..nem is indul a game...rákattolok az Ikonra..majd fehérség..és ennyi..nem megy tovább..feladatkezelőbe meg az irja hogy nem válaszol...
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Sirandrish #188 üzenetére
Nyugodtan ajánlanám , igazából kicsit érdekesnek találom a grafikáját , és egyben elavultnak is , a questek tényleg elég kifejletlenek , túl sok lehetőség nincs a játékban , a játéktér is kicsi , szal egy szó mint szász , az én véleményem az , hogy el lehet vele tölteni jó pár órát , de igazából addig érdekes , amíg az ember örömét leli az ujjabb képesség hajszolásában ...
Eggyenlőre ennyi , tul sok mindent nem láttam még a gaméból , legalábbis remélem ...
Egy pozítívum azért van , emiatt töltöttem le és telepítettem fel a gamét , az pedig a maga a harc .. Aki szereti a modern mindeféle efektel tartkított látványt harc közben , annak tetszik a game , mégha ilyen egyszerű rendszereű is a játék , és nélkülöz mindeféle kitűnő grafikai elemet is ..
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Sirandrish #178 üzenetére
na igen , ilyen jellegű hsz én sem találtam ...
Egyébként töltöd már lefelé ?
Mertha egyszerre kezdjük el , akkor eggyeztethetnénk is
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Sirandrish #176 üzenetére
Én jelenleg is Silkroadozok , de a képeket ahogy elnéztem , kíváncsi vagyok a játék menetére ...
Ever Quest 2 2 és fél év , WOW 2 év közben 1 év Silkroad , szal van összehasonlítási alapom már ..
De valahogy , mintha ez a game pörgősebb támasdásokkal rendelkezne , meg amennyire ki tudtam a videókból venni , elég szép is a harc ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest