Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Nézd, én szeretek segíteni másoknak, többek közt azért is, mert annak idején nekem nem segített senki, pedig sokszor rengeteg időt spórolhattam volna vele.
(Egy (akkoriban) 300 lelket számláló településről származom, ahol nem hemzsegtek az informatikusok, meg a programozók, meg évekig az egyetlen "számítógép" az egy C64-es volt az egész faluban
)
Azzal sem foglalkozom, hogy valaki jó arcnak tart vagy sem, nem várok el senkitől elismerést, nincs feltűnési viszketettségem...2. Abban teljesen egyetértek Veled, hogy az nem jó megoldás, ha egy feltett kérdésre, forráskóddal válaszol az ember. Az, hogy most több forráskódot látsz tőlem, az csak "véletlen". (bár véletlenek nincsenek
)
A HSZ-oknak is van előzményük, nézzük CellPeti-t. Ha visszaolvasol, akkor látnod kell, hogy Ő a tudásához mérten megpróbálkozott elkészíteni a progit, kérdezett, javította amit kértem tőle, azaz kitartó és türelmes volt.(Ez számomra is fontos, akárcsak számodra). De eljutott egy olyan pontra, ahol kell az a kis "lökés". Biztos vagyok benne, hogy a forráskódnak köszönhetően, sokat tanult, látja hogy jó irányba halad, jól áll neki egy feladat megoldásához stb, és belátja, hogy a kitartásnak, türelemnek lesz eredménye.KisKatus esete teljesen más: [Előzmény]
Bárki, aki elolvassa ezt HSZ-t, két dolgot tehet, vagy segít vagy nem. A kérés egyértelmű.
Megnéztem, KisKatus nem tartozik abba a kategóriába, aki minden héten azt kéri, hogy valaki írja meg helyette a progikat.
Én nem szoktam senkit bírálni. Mondhattam(vagy gondolhattam) volna, hogy "biztos egy lusta dög, egész évben nem tanult semmi, buktassák csak meg...stb".
Csak ehhez nincs jogom, nem beszélve arról, hogy mekkorát tévedhet az ember.
A legtöbbet a felkommentezett forráskóddal tudtam segíteni neki.3. lehet, hogy hihetetlen, de én sem segítek mindenkinek. Priv-be több emberkének is segítek Pascal, C ill. Assembly-ben. Volt pár arc, akinek sürgősen kellet a segítség, de írtam hogy válaszoljon, módosítson ezt-azt. Nem válaszolt. Majd egyszer váratlanul megint feltűnt, hogy megint gyorsan kellene kód.
Na, akkor szépen megírtam neki, hogy keressen más emberkét kódot írni, engem meg felejtsen el.4.Én is tisztában vagyok vele, hogy pl Informatikus-képzés, hát nem épp a legjobb...
Persze vannak nagyon jó sulik is.
Régebben láttam olyan hirdetést, amiben Informatikust kerestek, a végére meg oda volt írva nagy kiemelt betűkkel, hogy az xxxxxxxxx intézményben végzettek kíméljenek!Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)