Hirdetés
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Nézd, én szeretek segíteni másoknak, többek közt azért is, mert annak idején nekem nem segített senki, pedig sokszor rengeteg időt spórolhattam volna vele.
(Egy (akkoriban) 300 lelket számláló településről származom, ahol nem hemzsegtek az informatikusok, meg a programozók, meg évekig az egyetlen "számítógép" az egy C64-es volt az egész faluban
)
Azzal sem foglalkozom, hogy valaki jó arcnak tart vagy sem, nem várok el senkitől elismerést, nincs feltűnési viszketettségem...2. Abban teljesen egyetértek Veled, hogy az nem jó megoldás, ha egy feltett kérdésre, forráskóddal válaszol az ember. Az, hogy most több forráskódot látsz tőlem, az csak "véletlen". (bár véletlenek nincsenek
)
A HSZ-oknak is van előzményük, nézzük CellPeti-t. Ha visszaolvasol, akkor látnod kell, hogy Ő a tudásához mérten megpróbálkozott elkészíteni a progit, kérdezett, javította amit kértem tőle, azaz kitartó és türelmes volt.(Ez számomra is fontos, akárcsak számodra). De eljutott egy olyan pontra, ahol kell az a kis "lökés". Biztos vagyok benne, hogy a forráskódnak köszönhetően, sokat tanult, látja hogy jó irányba halad, jól áll neki egy feladat megoldásához stb, és belátja, hogy a kitartásnak, türelemnek lesz eredménye.KisKatus esete teljesen más: [Előzmény]
Bárki, aki elolvassa ezt HSZ-t, két dolgot tehet, vagy segít vagy nem. A kérés egyértelmű.
Megnéztem, KisKatus nem tartozik abba a kategóriába, aki minden héten azt kéri, hogy valaki írja meg helyette a progikat.
Én nem szoktam senkit bírálni. Mondhattam(vagy gondolhattam) volna, hogy "biztos egy lusta dög, egész évben nem tanult semmi, buktassák csak meg...stb".
Csak ehhez nincs jogom, nem beszélve arról, hogy mekkorát tévedhet az ember.
A legtöbbet a felkommentezett forráskóddal tudtam segíteni neki.3. lehet, hogy hihetetlen, de én sem segítek mindenkinek. Priv-be több emberkének is segítek Pascal, C ill. Assembly-ben. Volt pár arc, akinek sürgősen kellet a segítség, de írtam hogy válaszoljon, módosítson ezt-azt. Nem válaszolt. Majd egyszer váratlanul megint feltűnt, hogy megint gyorsan kellene kód.
Na, akkor szépen megírtam neki, hogy keressen más emberkét kódot írni, engem meg felejtsen el.4.Én is tisztában vagyok vele, hogy pl Informatikus-képzés, hát nem épp a legjobb...
Persze vannak nagyon jó sulik is.
Régebben láttam olyan hirdetést, amiben Informatikust kerestek, a végére meg oda volt írva nagy kiemelt betűkkel, hogy az xxxxxxxxx intézményben végzettek kíméljenek!Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)