Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
kovisoft
üzenetére
Hirtelen nem fogtam fel a kódot és azt hittem ez két külön megoldás. Igen, egyébként pont így van. Annyit tennék hozzá, óvatosan azzal, hogy “nem fog hivatkozni rá senki”
.Nem is olyan régen találtam egy elég nagy program részt ahol tömegével voltak ilyen már nem érvényes memóriára való hivatkozások. Megpróbáltam kijavítani, de csak több ilyen hibába futottam. Inkább gyorsan dobtam a módosításom és fütyürészve tovább álltam, mintha mi sem történt volna. Soha nem csináltam még ilyet, de az a katyvasz hetekre magával rántott volna. Köszöni szépen azóta is “jól” van.
Egy másik sztori. Kernel spaceben ügyködtek a “kompetens” kollegák. Egy függvény lokálban létrehozott egy struct-t, ami aztán meg is szűnt. Aztán jött egy másik függvény, ami szintén létrehozta a saját structját. Aztán jöttem én. Teljesen más helyen javítottam egy bugot, amire elkezdett a kernel pánikolni. Kiderült hogy a másik függvény structja a előző struct értékeit olvasta ki a stackről és a módosításom csúsztatott annyit a stacken, hogy pont ne passzoljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Whisky topik
- E-roller topik
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Spórolós topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.