- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco M8 5G - majd megveszed
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
kovisoft
üzenetére
Hirtelen nem fogtam fel a kódot és azt hittem ez két külön megoldás. Igen, egyébként pont így van. Annyit tennék hozzá, óvatosan azzal, hogy “nem fog hivatkozni rá senki”
.Nem is olyan régen találtam egy elég nagy program részt ahol tömegével voltak ilyen már nem érvényes memóriára való hivatkozások. Megpróbáltam kijavítani, de csak több ilyen hibába futottam. Inkább gyorsan dobtam a módosításom és fütyürészve tovább álltam, mintha mi sem történt volna. Soha nem csináltam még ilyet, de az a katyvasz hetekre magával rántott volna. Köszöni szépen azóta is “jól” van.
Egy másik sztori. Kernel spaceben ügyködtek a “kompetens” kollegák. Egy függvény lokálban létrehozott egy struct-t, ami aztán meg is szűnt. Aztán jött egy másik függvény, ami szintén létrehozta a saját structját. Aztán jöttem én. Teljesen más helyen javítottam egy bugot, amire elkezdett a kernel pánikolni. Kiderült hogy a másik függvény structja a előző struct értékeit olvasta ki a stackről és a módosításom csúsztatott annyit a stacken, hogy pont ne passzoljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.