Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Magisk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Bontsuk kette a problemat.
Mint rajottem, az ftell/fgetpos csak akkor mukodik "helyesen", ha mar olvastam a streambol.
Ha elso olvasas elott adom ki, akkor -20-at ad vissza, es innentol fogja egyesevel novelni/csokkenteni a poziciot minden getc/ungetc utan, nem nullatol.
Ez a kisebbik problema.Nagyobbik bajom az, hogy a getc platform fuggoen kezeli a sorvege karaktereket.
Pl. Visual C++ 2010 Win alatt ha \n karaktert lat, akkor lenyeli az utana jovo \r karaktert es mindig kettovel noveli a fajl poziciot.
Ez azert problema, mert a feldolgozando forraskodok egy resze UNIX alatt lett mentve, ott meg nincsen \r az \n utan, de akkor is kettovel noveli a poziciot...Plusz nehezitesnek vannak olyan forraskodok is, amiben nincs \n, hanem \r-rel vannak tordelve.

Probaltam szamolni, hany getc/ungetc-nel jarunk, de az sem ad pontos eredmenyt, mivel nem tudom eldonteni, hogy a latott \n karakternel eggyel vagy kettovel noveljem az indexet.
Windows alatt automatikusan utana rakott \r egyaltalan nem jon at a getc-vel, nem tudom megszamolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB fekete
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest