- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Hát igen, ezt már sokan mondták, hogy igen nagy türelemmel rendelkezem
.
Nem vagyok tanár(bár, akiknek segíteni szoktam, gyakran említik, hogy "miért nem jössz el a sulinkba tanítani számteket, mert ahogy Te elmondod, úgy értem...")
Még a 90-es években rendszerprogramozóként végeztem, Assembly-vel kezdtem.
Innen a kitartás meg türelem. Az, hogy másokkal is türelmes vagyok, annak meg az(is) az oka, hogy tudom, hogy kis hazánkban, hogy okítják a tanulókat számítástechnikára(meg másra is). A tanároktól(tisztelet a kivételnek) nem kapnak türelmet az emberkék, könyvből felírt példaprogik, gyors tanmenet, érti-nem érti lényegtelen. Nagyon sok jó képességű diák utálja meg a programozást és magát a számítástechnikát is egy életre, pont a "türelmetlenség" meg a minél gyorsabban leadandó tananyagok miatt. Sajnos ilyen az oktatási rendszerünk, a tanárokat is hajtják, túl vannak terhelve, a diákokat is hajtják, azok is túl vannak terhelve, persze hogy mindenki türelmetlen.Szóval legalább itt PH-n kapjanak az érdeklődők türelmet, meg normális hozzászólást, és ne ugyanazt vágja az ember a fejükhöz, amit esetleg a suliban is hallanak nap mint nap.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest