- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Hát igen, ezt már sokan mondták, hogy igen nagy türelemmel rendelkezem
.
Nem vagyok tanár(bár, akiknek segíteni szoktam, gyakran említik, hogy "miért nem jössz el a sulinkba tanítani számteket, mert ahogy Te elmondod, úgy értem...")
Még a 90-es években rendszerprogramozóként végeztem, Assembly-vel kezdtem.
Innen a kitartás meg türelem. Az, hogy másokkal is türelmes vagyok, annak meg az(is) az oka, hogy tudom, hogy kis hazánkban, hogy okítják a tanulókat számítástechnikára(meg másra is). A tanároktól(tisztelet a kivételnek) nem kapnak türelmet az emberkék, könyvből felírt példaprogik, gyors tanmenet, érti-nem érti lényegtelen. Nagyon sok jó képességű diák utálja meg a programozást és magát a számítástechnikát is egy életre, pont a "türelmetlenség" meg a minél gyorsabban leadandó tananyagok miatt. Sajnos ilyen az oktatási rendszerünk, a tanárokat is hajtják, túl vannak terhelve, a diákokat is hajtják, azok is túl vannak terhelve, persze hogy mindenki türelmetlen.Szóval legalább itt PH-n kapjanak az érdeklődők türelmet, meg normális hozzászólást, és ne ugyanazt vágja az ember a fejükhöz, amit esetleg a suliban is hallanak nap mint nap.
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest