Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
dabadab
üzenetére
Nem akartam untatni a népet a teljes feladattal, illetve én is csak egy részét próbáltam megcsinálni első körben. Arról van szó, hogy van egy függvény, ami bekér három koordinátát, azaz csúcsonként hármat, tehát egy for ciklussal feltölti a csucsok tömböt 3x3 koordinátával, majd ezután visszaadja a haromszog típusú triangle struktúra címét. (Ezért kell, hogy pointer legyen a tömb típusa.) Ezt a címet veszi át egy másik függvény, ami elvégzi a lefoglalt terület felszabadítását. Eközben a főfüggvényben meg kell még oldani azt, hogy háromszög struktúrából (háromszögekből) is többet lehessen bevinni, méghozzá előre nem meghatározott darabot (dinamikus tömb).
A magyarázatod egyszerűsíthető úgy, hogy azért szállt el a program mert a tömb tele volt null pointerekkel, illetve a hiba a foglalással azért oldódott meg, mert a foglalás után a pointereknek már lett értékük? Tehát inicializálatlan pointerekkel nem dolgozunk?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SnowRunner
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest