- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
válasz
dabadab #5585 üzenetére
Nem akartam untatni a népet a teljes feladattal, illetve én is csak egy részét próbáltam megcsinálni első körben. Arról van szó, hogy van egy függvény, ami bekér három koordinátát, azaz csúcsonként hármat, tehát egy for ciklussal feltölti a csucsok tömböt 3x3 koordinátával, majd ezután visszaadja a haromszog típusú triangle struktúra címét. (Ezért kell, hogy pointer legyen a tömb típusa.) Ezt a címet veszi át egy másik függvény, ami elvégzi a lefoglalt terület felszabadítását. Eközben a főfüggvényben meg kell még oldani azt, hogy háromszög struktúrából (háromszögekből) is többet lehessen bevinni, méghozzá előre nem meghatározott darabot (dinamikus tömb).
A magyarázatod egyszerűsíthető úgy, hogy azért szállt el a program mert a tömb tele volt null pointerekkel, illetve a hiba a foglalással azért oldódott meg, mert a foglalás után a pointereknek már lett értékük? Tehát inicializálatlan pointerekkel nem dolgozunk?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest