Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok,
közel vagyok egy feladat megoldásához, de sajnos nem vagyok benne biztos, hogy jó úton indultam el....
vizsgálni kell többek között, hogy az adott sor tartalmaz e nagybetűt és számot. na most ezt eddigi ismereteim szerint legegyszerűbben a <ctype.h> könyvtár függvényeivel tudom megoldani. viszont a feladatban van egy előre megadott main függvény, amiben ez a könyvtár nincs megadva.
gondolom include csak elől szerepelhet, bár compiler nem szólt függvényen belül sem. de esetleg meg lehet ezt oldani az említett fv.könyvtár nélkül is? mármint...gondolom ezt várná a feladat.a másik problémám, amit viszont egyáltalán nem tudtam lekezelni: az a példabemenet 7. sorában lévő üres sor. ezt hogy a fenébe kellene lekezelni, hogy a függvény megfelelően működjön?
ezeket leszámítva az általam írt megoldás minden bemenetre megfelelő értéket adott. egyelőre általánosságban kérdezősködök, de természetesen tudok mutatni kódot is.
köszi előre is,
bepken
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest