- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
zsambek #5349 üzenetére
/*
printf("4.Feladat\n");
printf("Kerek egy szoveget:"); gets(szo); // i=4 1<0
for(i=strlen(szo)-1;i>0;i--)
{
for(j=0;j<i;j++)
{
if(szo[j+1]<szo[j])
{
tmb=szo[j+1];
szo[j+1]=szo[j];
szo[j]=tmb;
}
}
}
for(i=0;i<strlen(szo);i++)
printf("%c",szo[i]);*/hibátlanul rendez, igazából a kiíratást csesztem el, %s-el akartam kiíratni a karaktereket nem %c-vel
de van még egy technikai kérdésem, van egy olyan feladat is hogy bekért szóból állapítsam meg hány különböző karakter van, elvileg angol ABC betűire kéne csak gondolnom, arra gondoltam, hogy felveszek egy 26 elemű tömböt for ezt mindig vizsgálja, hogy a szó mondjuk első betűje benne van e, ha nincs akkor beleírja és így tovább, csak ha ezt a tömböt felveszem, tmb[26], és nem rakok bele semmit akkor mi van? akkor is helyesen tudná vizsgálni? vagy fel kéne tölteni valami karakterrel ami biztos nincs benne?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest