Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszönöm a segítséget! Igen közben rájöttem, hogy én igazából nem is backtrackel csinálom, hanem szimplán rekurzióval, amire valamiért azt hittem, hogy backtrack, de közben utánaolvastam és abban ugye teljesen máshogy van a visszalépés (nem rekurzióval), nekem meg ez idáig nem tűnt fel és nálam minden visszalépéses dolgot a rekurzió csinál meg, szóval köze sincs a backtrackhez az én megoldásomnak.
Ez mondjuk elég nagy gond, mert a feladatot konkrétan backtrackel kéne megoldanom, de valószínűleg most már maradok a rekurziónál, azt legalább értem mit csinál 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez mondjuk elég nagy gond, mert a feladatot konkrétan backtrackel kéne megoldanom, de valószínűleg most már maradok a rekurziónál, azt legalább értem mit csinál