- Google Pixel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1
tag
Köszönöm a segítséget! Igen közben rájöttem, hogy én igazából nem is backtrackel csinálom, hanem szimplán rekurzióval, amire valamiért azt hittem, hogy backtrack, de közben utánaolvastam és abban ugye teljesen máshogy van a visszalépés (nem rekurzióval), nekem meg ez idáig nem tűnt fel és nálam minden visszalépéses dolgot a rekurzió csinál meg, szóval köze sincs a backtrackhez az én megoldásomnak.
Ez mondjuk elég nagy gond, mert a feladatot konkrétan backtrackel kéne megoldanom, de valószínűleg most már maradok a rekurziónál, azt legalább értem mit csinál 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ez mondjuk elég nagy gond, mert a feladatot konkrétan backtrackel kéne megoldanom, de valószínűleg most már maradok a rekurziónál, azt legalább értem mit csinál