Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• don_peter
    senior tag

Azt nem ertem a feladatban, hogy nem megforditani kell mint egesz szamot szamjegyek sorakent? Ha eleve ugy raktad le, hogy a 0. elem a 0. helyiertek, es utana a hossztol indulsz vissza, akkor siman osszerakod a szamot, nem forditva kapod meg, ez a futasi eredmenyeden is latszik. Raadasul ehhez (megforditott szam) a ciklus ugyanabban az iranyban menne felbontaskor es osszerakaskor, es igy osszevonhato, meg a tombben tarolas is teljesen kihagyhato belole, a hossz sem erdekel bar persze vezetheto, meg nem kene a tartomanyt se bekorlatozni.
    Ha direkt az eredetit akartad osszerakni (de azt eleve beolvasod, tudnad a szetszedes elott menteni, ezert gondolnam hogy nem), akkor viszont nem szoltam.

Az eredeti példa programban így szedi szét a program.
    Ez egy gyakorló feladat volt és azt gondoltam kicsit tovább és ilyen szárnycsapkodásként tanulok belőle.
    Kérhetek egy olyan kódrészt tőled amely a következőket demonstrálja?
    123456 (ezt a számot szedjük szét és egyesével vesszővel elválasztva írassuk ki)
    Eközben számoljuk meg mennyi külön álló karaktert (vagy ha jobban tetszik számot) tartalmaz és ezt is irassük ki.
    És a végén ismét rakjuk össze a számot 1egy egésszé.

Ez így nézne ki lefutáskor:
    123456
    1, 2, 3, 4, 5, 6
    Hány szám: 6
    Újra össze rakva: 123456

Köszi előre is a példa kódot.

Új hozzászólás Aktív témák