Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz TheProb #4401 üzenetére

    Fel kell venni azt a bizonyos szemüveget, amivel a fontos és jelentéktelen warningokat ki lehet válogatni. Szerintem a strcat_s egy beépített függvény a VS-nek, így inkább javaslat lesz, mint valós warning. A standradban egészen biztosan nincs ilyen. Nem kell azzal foglalkozni. Függően attól, hogy merre szeretnél tovább tanulni én javasolnám a mingw (GCC) + eclipse kombót. A VS nagyon lekorlátoz. Gyakorlatilag csak PC-re és csak Windowsra tudsz fejleszteni. GCC + Eclipse-szel gyakorlatilag minden platformra tudsz fejleszteni.

    IDE - Integrated Development Environment, a debuggerrel pedig lépkedni tudsz a kódban futás közben. Meg tudod nézni, hogy az adott változónak mi az értéke. Meg is lehet változtatni. Break pointokkal meg lehet állítani a program futását. Nagyon hasznos ha algoritmusbeli hibát szeretnél kidebbugolni.

    [ Szerkesztve ]

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák