Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
buherton
üzenetére
Valami rémlik ezzel a lépkedős debuggal kapcsolatban, órán is csináltuk már párszor. fel lehet venni debug közben egyes változókat is külön, hogy ellenőrizzük mi van benne, stb.
Az a gond a másik fejlesztő környezettel, hogy vizsgán is VS-t kell használni, valamint ezzel is javítanak. VS nem GCC-t használ hanem valami jóval "kötekedősebb" compilert... Én eddig CodeBlocks-ban tanultam/programoztam, ami nekem sokkal jobban tetszett, de hát muszáj VS-t használni...
Egyébként, majd androiddal szeretnék foglalkozni, bár egyik ismerősöm aki várja a C-t, java-t, stb. azt mondta, hogy nem egy túlzottan átlátható nyelv... és ha nekem már/még a C-vel is gondjaim vannak akkor nemtom, hogy fog menni... Persze remélem megfogom majd rendesen érteni az egész program írási "létformát", sajnos 1 félév után még szinte teljesen tudtatlan vagyok (mint ahogy az látszik is
)(#4403) Karma: Megfogom majd nézni akkor azt a ..._s verziót
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Razer gamer szék
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)