Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
miután leprogramozták nekem C#-ben, mert én hülye elnéztem a topicot, ide is eltaláltam... a kérdés adott, mutatom:
továbbra is szükségem lenne segítségre, a második, függvényekkel operáló zh-t nem tudom abszolválni, most megyek pótra kedden, de ezen is meg fognak vágni, ha így megy, és az nagy gáz lesz.
két program van, amit meg kéne írnom, tud valaki ebben segíteni? illetve több, csak jó lenne, ha ezt a kettőt látnám, hogy lássam, hogy néz ki. utána már talán meg tudom érteni egyedül is.
első:
bekérni s1 tömbbe 10 darab 4 jegyű számot, úgy, hogy az 1-es és 100-as helyiértéken lévő számok nem egyezhetnek(tehát 2345 jó, 2343 nem jó). ezután s2 tömbbe átmásolni azokat, ahol a számjegy 0. bitjén 0 van, az 1. biten pedig 1-es. ezután az utolsó 4 elem átlagát kell venni. mindegyik részt függvénnyel.második:
10 darab char bekérése s1 tömbbe ascii kód alapján úgy, hogy a 10-es helyiértéken 3-mal osztható szám legyen, és később sztringként lehessen használni. ezután s2-be másolni a karaktereket, ahol a 0. és 1. biten is 1-es áll. ezután az első 5 elem összegét kell venni. mindegyik részt függvénnyel.nagyon fontos lenne, hogy ezeket lássam, remélem valaki tud időben segíteni. előre is köszönök mindent
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest