- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen USB töltőt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
"ha a maximum keresesbol nem tudsz minimumkeresest csinalni, akkor bocs hogy ilyet mondok, de nagyon nincs ott helyed..."
Tekintve, hogy Gépész vagyok és nem Infós, így ez valahogy nagyon nem tud érdekelni. Nem emlékezhetek mindenre.
Korcsii: Köszönöm. Tényleg pofon egyszerű volt
Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit 
ArchElf: Az egyik gyaktanáromon akkor sz*rtam be, amikor Visual C++-ben dolgoztunk. Én meg gyorsan csináltam egy olyan programot, hogy leraktam egy gombot és ha ráklikkeltél, akkor elmozdul valamerre x pixelt. Tanár meglátta, álla leesett és ezt mondta: ezt hogy csináltad???
Szóval ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt nem tudtam elképzelni, hogy mi alapján választom ki a kezdeti értéket, amihez hasonlítom a többit
Szóval ez van.