- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benmartin
senior tag
válasz
Jester01 #1106 üzenetére
2. Igen, kipróbáltam, bizonyára azért működött, mert nem volt '\n' a sor végén.
3. Oké, elfogadom, én nem szoktam, lehet azért írtam így.
4. Ez oké, de nem akartam bele hibakezelést írni, meg overflowokra figyelni, mert az kétszer ennyi kód, jelzésnek viszont ott volt, hogy mire képes.
5. Szerencsére itt nem voltak olyan méretek.
6-7. Ennek ellent kell mondjak rengeteg forráskódot küldtem már programozó versenyekre, ahol oline judge fordít ANSI C fordítóval, és nem igényelte a headereket, tulajdonképpen még az stdio.h-t sem.
10. Ez kérdéses, hogy mikor jó, mikor nem. Ebben a kódban semmi jelentősége nem volt, hogy globálisak a változók, egy másik példában lehet zavart okoz, egy másikban meg lehet, hogy pont úgy célszerű.
11. Valóban nem tudhatom, ha ilyen egyéni igények vannak, akkor lehet változtatásokat eszközölni.
12. Nincs rendben, de mondtam, hogy ennek kivédését nem állt szándékomban megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest