- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Igen elfogadták és big thanks.
Nem pofátlanságból nem írtam eddig hanem mert nem volt időm. Megírtam hozzá a dokumentációt is még mert az is kellett és elfogadta azt is meg magát a program kódot.
Meg írtunk egy ZH-t a struktúrákból ami érdekes módon megy 26pontból 17-et értem el. Mondjuk maradék 9pontból is meglehetett volna pár, de nem tudtam befejezni volt benne hiba így inkább töröltem az a részt mivel ha nem fut le a program akkor 0 pont az egészreaz meg nem vicces.
Jhonny06: Olvass vissza ez nem programozói szak hanem rendszergazda... Most első félévben van prog és soha többet...
-
G4bi89
senior tag
Néha mintha elszámolná a karaktereket.
Viszont a max 8sor nem teljesülPedig direkt azért írtam 640(+1) -et mert egy sorba 80 karakter fér.
-
G4bi89
senior tag
Nem volt korrekt a dolog értem én mondjuk félig meddig viccnek szántam szmájli lemaradt így nem véresen komolyan vettétek
Viszont eszem ágában nincs programozásban elhelyezkedni majd 1féléves tantrágy szóval csak most van. Nem is értem mért rakták be mert egy rendszergazdának azért ritkán kell C++ - ban programokat írni. Na mind1
Köszönet minden tanácsért ennek ellenéreTaláltam itt ott dolgokat
Karakter számlálásra:
[http://pastebin.com/nWSkM35G]Magánhangzó számlálás:
[http://pastebin.com/5bzbJWMv]
Igaz itt magát a betűket írja ki nem a darabszámát.Összehozni nem sikerült a dolgokat még
ps.:
Kétdimenziós tömböt nem vettük így az kilőve szerintem. (áltozok,adatkiírás,bevitel,feltétel vizsg,ciklusok,tömbök, véletlen számok rand fg. külső fájlok beolvasása, struktúrák ami volt) -
G4bi89
senior tag
Hellosztok
Van itt valaki aki zseni programozásból azon belül is C++
?
Kellene egy kis help úgy nagy vonalakban bár ha unatkozik vki akkor összedobhatja az egészet.Következő lenne a feladat:
Kérjen be a program a felhasználótól egy tetszőleges versszakot (max. 8 sor), majd állapítsa meg, hány betűből, ezen belül hány magánhangzóból áll a versszak. Írja ki az egyes betűk darabszámát Csak a betűket szabad számolni, a szóközöket és az írásjeleket nem.
Előre is nagy köszönet bármiféle segítségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest