- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Későn jutott eszembe sorry.
Mostmár csak annyi a gond, hogy az exe nem csinál semmit!
-
pigatt
őstag
Pontosítok ha a kódból futtatom akkor működik, de ha az exe-t indítom akkor nem. Ez mitől lehet???
Illetve, hogy lehetne megoldani, hogy kikerülni azt, hogy "Biztos-e .... (I/N)" és egyből kezdjen formázni?
-
pigatt
őstag
Üdv. Emberek!
Kellene nekem egy kis segítség kellenen nekem egy olyan progi ami gyorsan egyszerűen formázza az egyik meghajtómat. Hogy lehetne megoldani??
a System("format x:")-al fordítási hiba nincs, de amikor legenerálom az exe-t az nem csinál semmit csak fekete képernyő. Mi megoldás?
Köszi a segítséget.
-
pigatt
őstag
tárgytalan elkészült!
-
pigatt
őstag
Hi!
Valaki tudna ebben segíteni, hogy hogyan kellene megcsnálni?
Egy N résztvevőjű kutyaszépségversenyen M különböző szempont szerint pontoznak minden
kutyát,s az eredményt a KUTYA(N,M)mátrix tartalmazza.Minden szempont alapján
MAX(I)pont adható (nem negativ egész szám).
Az összetett veresenyből automatikusan kiesik az a kutya,amely valamelyik kategóriában nem
éri el a kategóriánként megadott alsó ponthatárt (MIN(I)).Készits C++ programot,amely
eldönti,van-e olyan kutya, amely abszolult győztes lett,de minden kategóriában van nála jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest