- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bettina87
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Kicsit elcsúsztam a beadandómmal és legkésőbb holnap kéne leadnom. Jelenleg az elkezdéssel is bajaim vannak :S
, szóval minden apró kis segítségért hálás lennék, mivel nem igazán tudom megcsinálni.
Engem az itcafe-n már egyszer megmentettek, remélem most is így lesz.
Előre is köszönöm
A feladat:
Írjon C++ programot éttermi menü és megrendelés kezeléséhez!
Definiáljon egy tétel osztályt, ami egy étlap egy tételéről tartalmaz információkat ( étel
vagy ital, neve, ára stb.).
Definiáljon az osztályhoz konstruktort, beolvasó, kiíró, lekérdező és módosító műveleteket. Származtasson ebből egy angol nevű utód osztályt, amely az őshöz képest pluszként a a tétel angol nevét tartalmazza.
Az osztály az ősosztály beolvasó és kiíró eljárását definiálja felül egy, a tétel angol nevét is kezelő résszel.
A tétel és az utód osztály felhasználásával írjon programot, ami az osztályok minden műveletét teszteli, valamint egy vendég által kiválasztott tételek alapján kiszámolja a fizetendő összeget!
Definiáljon a feladathoz egy bármilyen operátort és legyen a programban azt kipróbáló rész is!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged