Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
válasz
InterFox #2599 üzenetére
Ha meg akarod úszni az alap dolgokat mint pl ablak létrehozása, OpenGL vagy D3D inicializálás, stb., akkor valamilyen már megírt játék- és/vagy 3D-motort ajánlok, amit felhasználhatsz játékkészítésre. Manapság már sok ilyen van, amihez ingyen hozzá lehet férni. Unity például. De itt van egy lista.
Szerintem érdemes ilyenekkel megismerkedni, bár én még mai napig egyiket sem próbáltam ki játékkészítés céljából. Én anno több mint egy évtizede még DarkBASIC-et kezdtem el használni játékkészítésre, akkoriban még programozásban is kezdő voltam, de kényelmes volt hogy egy függvényhívás egy 3D-s modell betöltése, stb. De akkoriban még nem voltak ilyen fejlett motorok elérhetően, mint ma. -
proof88
addikt
válasz
InterFox #2594 üzenetére
Hello, DevCpp-t sajnos már nagyon régóta nem fejlesztik, legalábbis a legújabb verzió is már nagyon sok éve jött ki. Inkább próbálj CodeBlocks-ot, vagy Qt Creator, vagy Visual Studio Express Edition.
Milyen 3D-re gondoltál? Konkrétan a matekos háttere érdekel mélyen, vagy csak 3D-s alkalmazásokat akarsz összedobni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest