- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proof88 #2621 üzenetére
Na átírtam a függvényeket, hogy referenciaként kapják meg a vectorokat. Ez megoldotta a problémát, most már csak kb. másfélszer lassabb a függvényekbe szedett kód a spagettinél. Ezt már be lehet szerintem tudni a függvényhívás idejének. Valójában észrevettem, hogy a vectorok nagy részét már így is referenciaként kapja és nem úgy, ahogy szombaton mutattam. Erre úgy emlékszem azért volt szükség, mert ha értékként adtam át, akkor csak a függvényen belül létrehozott másolatban változtatta meg az értéket, de az eredetit nem módosította. Most átírtam referenciára azokat a vectorokat is, amelyeknek nem kell az értékét változtatni, ezért előzőleg nem írtam át őket referenciára.
Egyébként valóban azért adtam át mindent pointerként a függvényeknek, mert én C-t tanultam és nem C++ -t. Bár mostanában már C++ -t használok, és próbálom kihasználni az előnyeit a C-hez képest, de sajnos én még mindig C-ben írom a programokat C++ -os beütéssel. Próbálom megtanulni minél jobban a C++ -ban való kódolást.
Egyébként kivettem a pointereket és referenciaként adtam át őket a függvénynek, de ez a sebességen már nem változtatott.
Kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BIOS topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest