Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985
üzenetére
A tapasztalttol tavol allok.

Most jarok suliba melo mellett, ott vettuk a C-t, meg Java-t eddig, amennyit ott elmondtak, meg kellett, annyira vagyok veluk tisztaban, pythont hasznaltam valamennyit, szinten melohoz irtam benne egy kis progit, meg meloban hasznaltam a legtobbet, egy, a ceg altal fejlesztett OOP nyelvet, mobil platformokhoz, meg regebben script nyelveket hasznaltam kicsit(lua, perl, bash), de azok azert mas tesztak.Ha valami nem tiszta max utana olvasok mas forrasbol, meg egy munkatarssal egyutt terveztuk a fejlodest, mondjuk O mar tul van az emliett konyv 1/3-an, szoval segiteni is tud ha nem ertek valamit.
A tervezes a dolog legnehezebb resze altalaban, van valami konkret progi amit erdemes hasznalni vagy barmilyen UML cucc megteszi?
Ezt a reszet elegge melloztem eddig, de ra kellene szokni...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest