Hirdetés
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985
üzenetére
A tapasztalttol tavol allok.

Most jarok suliba melo mellett, ott vettuk a C-t, meg Java-t eddig, amennyit ott elmondtak, meg kellett, annyira vagyok veluk tisztaban, pythont hasznaltam valamennyit, szinten melohoz irtam benne egy kis progit, meg meloban hasznaltam a legtobbet, egy, a ceg altal fejlesztett OOP nyelvet, mobil platformokhoz, meg regebben script nyelveket hasznaltam kicsit(lua, perl, bash), de azok azert mas tesztak.Ha valami nem tiszta max utana olvasok mas forrasbol, meg egy munkatarssal egyutt terveztuk a fejlodest, mondjuk O mar tul van az emliett konyv 1/3-an, szoval segiteni is tud ha nem ertek valamit.
A tervezes a dolog legnehezebb resze altalaban, van valami konkret progi amit erdemes hasznalni vagy barmilyen UML cucc megteszi?
Ezt a reszet elegge melloztem eddig, de ra kellene szokni...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Eladó 2 db pixel 7
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi