Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Szia!
Elnézést, ha keveset másoltam be a programomból, de egész jól reprodukáltad, csak annyi a különbség, hogy nekem friend az operator>>, egyébként ugyanez (még pár plusz tagfüggvénnyel megspékelve).
Fura, h ennek ellenére amit te csináltál az lefordul, az enyém meg mégse.Természetesen ügyeltem arra, hogy a megadott bemeneti stream és elem párosra létezzen operator>>
Én ugyanúgy olyan típusokkal dolgozom, amire létezik az operator>>, csak alapból azt írja ki mégis hibának, hogy binary '>>' : no operator found which takes a left-hand operand of type 'std::istream' (or there is no acceptable conversion).Vagy mégiscsak elnézek valamit.
Azt akarnám am csinálni (ezek szerint rosszul, de arra majd rájövök, csak egyelőre ezen a problémán essek túl), hogy egy streamről jön egy adatfolyam hossza, majd utána maga az adat és a hosszát beolvasom a fájlhosszba, az adatot pedig utána a fájlba.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest