Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Háát... Szerintem a kutya a Real Time-ban van elásva. A RTS-ek, szerintem, szórakoztató akciójátékok, melyek éppen azért váltak olyan népszerűvé széles körben, mert a körökre osztott stratégiákhoz képest felgyorsított és akciódúsabb játékmenetük gyorsabban okozott sikerélményt.(Meg hát az akkori és mai optikai túning ugyebár.. Dawn of War anyone?) Mindegyik játékban gyakorlatilag csak az számít, hogy kinek van több és/vagy fejlettebb egysége, alkalmazásuk szinte már részletkérdés.(és ez így van rendjén..)
Már csak ezért is van egy elitista érzés a körökre osztott harcrendszert (és esetleg realizmust) kedvelő emberkék között. ''Ez neked stratégia?! A Pac Man-ben több stratégiai lehetőség volt mint ebben! Bezzeg a Panzer General!'' Bezzeg a mi időnkben.. Hajaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tankrush rulez...''Build up your base slowly, research everything you can, but whatever you do, I'll come and blast you to kingdom come with my zergling army. HAHAHA''
Gyakorlatilag nekem a Red Alert volt az első olyan stratégia, amivel 1 óra hosszánál többet játszottam. További perszonál favoritok, sorrend nélkül: Emperor, WarCraft III, CnC, Red Alert 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)