- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #16 üzenetére
Úgytudom hogy az Emperor bukta lett, a NOX bukta lett, az Earth and Beyond bukta lett, a Renegade bukta lett, persze mind főleg pénzügyileg. Az mélyen tisztelt Electronic Arts-ot pedig nem úgy ismerjük mint sikertelen, és a sikertelenséget eltűrő, kiadót... Már bőven folyt a Generals fejlesztése mikor meghozták a döntést... Ha az kijön mielőtt...
-
cskamacska
addikt
Háát... Szerintem a kutya a Real Time-ban van elásva. A RTS-ek, szerintem, szórakoztató akciójátékok, melyek éppen azért váltak olyan népszerűvé széles körben, mert a körökre osztott stratégiákhoz képest felgyorsított és akciódúsabb játékmenetük gyorsabban okozott sikerélményt.(Meg hát az akkori és mai optikai túning ugyebár.. Dawn of War anyone?) Mindegyik játékban gyakorlatilag csak az számít, hogy kinek van több és/vagy fejlettebb egysége, alkalmazásuk szinte már részletkérdés.(és ez így van rendjén..)
Már csak ezért is van egy elitista érzés a körökre osztott harcrendszert (és esetleg realizmust) kedvelő emberkék között. ''Ez neked stratégia?! A Pac Man-ben több stratégiai lehetőség volt mint ebben! Bezzeg a Panzer General!'' Bezzeg a mi időnkben.. Hajaj
Tankrush rulez...''Build up your base slowly, research everything you can, but whatever you do, I'll come and blast you to kingdom come with my zergling army. HAHAHA''
Gyakorlatilag nekem a Red Alert volt az első olyan stratégia, amivel 1 óra hosszánál többet játszottam. További perszonál favoritok, sorrend nélkül: Emperor, WarCraft III, CnC, Red Alert 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged