Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Mai menü: 1 pohár kakó, 3 pohár baracklé, 3 pohár eperszörp, 2 pohár víz, 1 margarinos pirítós, 1 almás muffin, 1 tányér székelykáposzta tejföllel és negyed kiflivel, kis tál burgonyaszirom, pár kanál nokedli.

Reggel végre fél 8-kor keltünk. És akkor aztán beindultak rendesen a lányok. Eleinte még normális játék folyt, aztán megint átcsapott eszetlenkedéssé és durvasággá. Ezért aztán kivittem őket levegőzni.

Elsétáltunk a közeli focipályára Mogyival, és nézegettük a nyomokat a hóban. Nagyon élvezték. Sokféle lábnyomot találtunk, és találgattuk, vajon milyen állaté lehet? Itthon meg szánkóztunk egy nagyot.

Borcsival sajnos volt egy nagy összetűzésünk délután. Nem volt kiabálás, nem volt fizikai fenyítés, de nagyon ideges voltam, és ez sírásban tört elő rajtam. Megijedt, hogy mi baj van, és akkor döbbent rá, hogy az egész eddigi viselkedése tényleg kritikán aluli volt. A nap hátralévő részében szófogadó és figyelmes volt. Remélem többször már nem kerülünk ilyen helyzetbe mostanság.

Este is elmentünk sétálni, és jókat énekelgettünk. És el kezdett esni a hó. Csodaszép volt. :)

Íme néhány kép. A tegnapi ajándékok használatba vétele:

Alagutas sátor 1

Alagutas sátor 2

Alagutas sátor 3

Parkolóház

Aktív témák