Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

No, megvolt a mai suli. Délre mentünk, és mintegy 2 óra eseménytelen várakozás után végre elkezdődött az óránk. Majd tartottunk egy nagy szünetet, amikor a tanárunk elment temetésre, mi pedig megírtuk a német dolgozatot magunkban. Röhej, nem tudják elfogadni a felsőfokúmat. Ezért én is megírtam a dolgozatot. Ich habe eine Familie. Meine Töchter heissen. És ehhez hasonló kis alapfokú mondatokat kellett leírni. Ezzel nem azokat akarom megsérteni, akik ilyen szinten vannak, hanem egyszerűen nevetségesnek tartom ezt az egész dolgot. Aki segítséget kért, annak átnéztem az írását, vagy segítettem megírni a dolgozatot. Ennyi haszna volt az ottlétemnek.

Szociológia és fejlődéslélektan óránk volt ma. Ugyanaz a tanár tartotta mindkét órát, és vmi rém unalmasan adta elő a mondandóját. Semmi aktivitás nem volt ezáltal az egész csoportban, és szinte monoton módon jegyzeteltünk. 6-kor meguntam, és hazajöttem.

Szerencsére az utak szárazak voltak. A sötét miatt tartottam csak inkább, attól is azért, mert végig erdős területen vezet az út, és ilyenkor sok vad mászkál az utak mellett.

Estére megérkeztek bátyámék. A gyerekek már alszanak, egész megszokták, hogy mi a rendszer nálunk. Remélem holnap is bírnak magukkal.

Aktív témák