Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ma itthon voltam. Nem kellett sehová mennem, nem kellett kapkodnom, sietnem, rohannom. Végre egy kis nyugalom. Nagyon hiányzott már.

Igaz, hogy volt egy pár elmaradt itthoni teendőm, mégis kipihentem magam. Sétáltunk Rékussal nagyot. és nem foglalkoztunk semmivel. Makkot gyűjtöttünk, kóbor macskát etettünk, kiskutyust simogattunk, játszottunk a levelekkel, csatornafedőkkel.

És néztünk Borkának szülinapi ajándékot. A kisállatkereskedésbe látogattunk be. Tengerimalacokat szeretnék venni neki. Egy párra gondoltam, vagyis inkább 2 lányra, de a boltos már megint bűnbe akar vinni. Arra próbál rábeszélni, hogy egy fiú-lány párt vigyek el. Azzal indokolta, hogy már nagyon összeszoktak a helyükön, amin nem csodálkozom, hiszen elég sok ideig vannak nála az állatkák. Megígérte azt is, hogy visszaveszi a kicsiket, ha majd születnek. Ráadásul van egy ketrece is akciósan, ami szintén érdekelne. No, még van egy hetem gondolkozni, úgyhogy nem sietem el.

Sony cicánk tegnap egész nap nem jelent meg, és este sem jött haza. Sokszor szólongattam, és többször is kerestem az udvaron, de nem találtam, és nem jött elő. Éreztem, hogy vmi baj van. Reggel apa hozta be. Nagyon fájlalta a bal első lábát, de szerencsére rá tud állni, és használja is. Felhívtam az állatorvost, de azt javasolta, hogy inkább holnap vigyem el hozzá a cicát, mert addigra biztosan kiderül, hogy mi a baj. Egész nap fekszik a drága, és alszik. Délután már enni is kért, úgyhogy megindult a javulás útján.

Aktív témák