Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Notimon a Vista nekiállt frissíteni magát. Szegénykémet annyira lefoglalja, hogy mellette semmit nem tudok kezdeni, úgyhogy átültem az asztali géphez, pontosabban Kedvesem gépéhez. Őt pedig elhajtottam zuhanyozni, mert napok óta fáradtságra panaszkodik, ráadásul holnap korán kell kelnie, mégis ha leül a gépe elé megszűnik létezni a világ, és bedobozul (tudom, bekockul). És ugye emiatt 11 órás, éjfeles lefekvések vannak csak.

Az egész napon az időjárás szeszélyessége uralkodott. 5-10 percenként beborult, csöpögött kis eső, aztán újra kisütött a nap. Szerencsére azonban sokszor ki tudtunk menni. Féltem is attól, hogy a 3 gyerekkel az egész napot a lakásban kell tölteni. Bár holnapra már mondja a rossz időt, úgyhogy nem menekülhetek a sors elől. Réka szívem, meg mint a kis időjós leveli béka, a frontokhoz igazodva hol nevetett, hol meg sírt. Szép egy napunk volt ma is...

Mint már említettem a bilizés nagyon tetszik neki. Délelőtt a két babáját is vitte magával. Megpisiltette őket, megmostuk a kezüket. Sőt, amikor neki kellett pisilnie, akkor az ölébe ültette az egyik babát. Egyébként egyszer sem csurgott be ma, és a délutáni alvás során sem használt pelust. Szépen fokozatosan haladunk. :)

Borka pedig mintha önzetlenebb lett volna ma. Adéllal 3 óra hosszat játszottak veszekedés nélkül. Patrikkal pedig csak délelőtt kaptak össze egyszer. Talán megértette...

Aktív témák