Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Kiesett Borka 3. foga. Igaz, már tegnap, csak a nagy örömömben elfelejtettem leírni. Ezzel közelebb léptünk az iskolaérettség felé (Borcsi ehhez köti az iskolábamenetelt).

Réka pedig egyre ügyesebb a szobatisztaság tanulásában. Délután pisilt be egyszer, de ez még bőven belefér a megengedhető kategóriába. Ha pedig itt bent a lakásban véletlenül bepisil, akkor kiabál nekem és fut a bilire: Anya, bilire, gyorsan!

Jött ma Patrik. Kér hét után most az egész hetet nálunk tölti.

Elég jól elvoltak Borkával, bár Borcsit sokszor helyre kellett tennem a mostani időszakban tomboló irigysége miatt, amit Patrikkal szemben is igyekezett minél többször érvényesíteni. Őszintén el vagyok keseredve, mert már nem tudom, mit tegyek vele. Megütni nem fogom és nem akarom, mert az irigysége belülről fakadó ösztön. Ezt pedig veréssel nem lehet kiölni. Illetve lehet, de akkor nem őszintén fog viselkedni, hanem azért, mert meg lett fenyítve. Szeretném, ha megjönne az esze, és belátná, hogy másképp kell viselkedni. Ha tényleg komolyan átgondolná, hogy milyen önző viselkedés az irigység. Hogy neki attól csak pillanatnyilag lesz jobb, a másik embert viszont mélyen megbántja.

Ahogy Patrik elment, Adél jött át, és 2 óra hosszat folyamatosan úgy játszottak, mint a kisangyalok.

Este pedig megint jó fáradtan aludtak el.

[kép]

Réka bűvészkedett a biciklin.

[kép]

Szokásos esti szórakozás - nézegelődünk az ablakban. Most viszont Kedvesem megörökítette.

[Szerkesztve]

Aktív témák