Aktív témák

• ladybug
    őstag

A reggel korán indult. Már 6 után felkeltem, és kicsit előkészültem az ebéddel. Ma jött először a kisfiú, akit elvállaltam, hogy vigyázok rá.

Patrik - mert neve is van :) - fél 8-kor érkezett. Szerencsére a lányok is felébredtek, és megitták a kakaójukat. Borka pillanatok alatt felöltözött, pedig aztán minden reggel küzködni kell vele. Hamar megtalálták a hangot egymással a gyerekek, és Patrik is hamar megszokta az új helyet. Mondjuk szegényem gyorsan kell, hogy alkalmazkodjon, hiszen nem én vagyok az első gyermekfelügyelője.

Bent és kint is jókat játszottak, játszottunk, és még az ennivaló is ízlett neki. Kedves, barátságos, illemtudó kisfiú, de szerencsére az elevenség még nem veszett ki belőle. Az állataink teljesen lenyűgözték. A nyuszit és a macskákat párszor megcirógatta, Mogyoróval nagyot labdázott, a teknős simogatásáról pedig sikerült lebeszélnem, de enni ő adott neki. Úgy érzem jól érezte magát, és nekem sem jelentett több odafigyelést a jelentléte. Borka nagyon segítőkész és barátságos volt vele. Mondjuk mindig is tudtam, hogy a fiúkkal könnyebben megtalálja a hangot. Szóval sikeres volt az első ''munkanapunk'', mert hát Borka is részese volt a dolognak.

Egy kis délutáni pihenés után pedig elmentünk a tecsóba. Kedvesemnek vettünk egy számítógépasztalt a mostani szükségmegoldás helyett. Pozitívan csalódtunk az összerakás során. Minden a helyére illett, minden pontosan passzolt, és emellett még jól is néz ki. [Legalábbis kivitelezés terén. Tervezésnél valami zseni kitalálta, hogy a CD-knek ne a gerince, hanem az oldala nézzen kifelé, mert nem keresztben, hanem hosszában férnek be a tartóba. Ügyes. De valamit majd kitalálunk erre is... - peterkeT]

A lányok pedig kaptak egy udvari játékos golfkészletet. Ki is próbálták azonnal. Sőt arra is rájöttek, hogy bent is lehet vele játszani, és még a kisautókkal is lehet kombinálni.

Aktív témák