Aktív témák

• ladybug
    őstag

Vasárnap. Csendes vasárnap. Húsleves cérnametélttel, rántott csirke petrezselymes krumplival és salátákkal. Mhhm, nagyon finom volt. Éppen vasárnapra való ebéd. A lányok még uzsonnára is ezt kértek, és a szabadban költötték el az ennivalójukat.

[kép]

Délelőtt az udvarban és az utcán játszogattunk. Fiúk is kint voltak, ismét nem unatkozott senki. Erről jut eszembe. Borka Adél barátnője azt mondja a minap: ''Még szerencse, hogy ma sem hívtam fel az unalom világát.'' Nagyon helyes dolgokat tud mondani, néha hangosan felnevetnék.

Ebéd közben Réka majdnem elaludt. De aztán kérte, hogy vegyem fel. Ringattam, ahogy szoktam. De kint kellett maradnunk a konyhában és a közlekedőben, mert ha a szoba felé indultunk, rögtön nyafogni kezdett. És ahogy így ringattam, beszélgettünk közben, és egyszercsak szépen lecsukódott a szeme. Arra már rájöttem, hogy ha evés után felveszem, pillanatok alatt elalszik, de csak kint a konyhában. A szoba pedig már kiskorában is nagyon zavarta, sosem ott aludt el. Este is csak akkor alszik el nyugodtan ott, ha Borka is bent van.

Délután sétálással egybekötött játszóterezés volt napirenden. Réka megint boltba akart menni, és elindult a központ felé. Szerencsére útközben van egy játszótér, és sikerült oda bekanyarodnunk. Kb egy órát játszottak. Aztán itthon még az utcán kicsit tekeregtek, és 8 óra is lett.

[kép]

Tegnap kaptunk a fiúktól két traktort. Ezek most a kedvencek.

[Szerkesztve]

Aktív témák