Aktív témák

• ladybug
    őstag

Jól pihentünk. Végre aludni is tudtam. Borka ugyan már fél 7-kor felkeltett, de azt hiszem kipihentem magam.

Réka is hamarosan felébredt, és kezdődhetett is a nap. A délelőtt lassan, nyugisan telt. Főleg a mosógépet készítettük be, aztán teregettem. Réka addig kint játszogatott, Borka pedig átment szomszédolni.

Ebédre összeütöttem egy kis lájtosat, amit gyorsan el is fogyasztottunk. Az étvágyunk is kezd visszajönni, ami szintén örömteli. Délután üldögéltünk kicsit, majd kimentünk az udvarra. Egész kellemes idő volt. A szél ugyan fújt, de nem hidegen. Borka egyik csoporttársáék erre sétáltak felénk, és felajánlottam, hogy itthagyhatják a gyerekeket (5 éves kislány, 1,5 éves kisfiú), mert kis dolguk volt. Aranyosan játszogattak a kis manók. Aztán fél óra múlva jöttek is étük a szülők, és elsétáltak ők is haza.

Lányokkal bejöttünk, vacsiztunk, majd fürdés. Este Borka kifakadt magából, de ha fáradt sokszor beszél butaságokat. Remélem jól oldottam meg a dolgot, és sikerült hatnom rá, de mindig elbizonytalanodok magamban...

Búcsúzóul itt egy kép, amikor egyik este a lányok épp a kedvenc ropogtatnivalójukat majszolják:

[kép]

Aktív témák