Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka megint rosszul aludt. 3kor sírdogált, és befektettem magunk közé. Persze ebből sem lett már pihentető alvás. Ide-oda forgolódott, nyöszörgött, rúgkapált egy órán keresztül, aztán meg állandóan attől kellett tartani, hogy leesik az ágyról. Mert vhogy úgy alszik nyugodtan, ha a fejecskéje minél közelebb van az ágy széléhez. Én viszont cseppet sem tudok így nyugodtan aludni.

7-kor felébredtem, aztán Borka is pár perc múlva felkelt. Réka fél 8 után ébredt, Kedvesem így még kipihenhette heti fáradtságainak egy részét.

Ebédet felkészítettem, és amíg fődögélt magában, elmentünk a postára és gyógyszertárba. Kellemes idő volt, nagyon megörültem neki. Otthon aztán kint maradtunk még az udvaron, és egy szál pulóverben játszadoztunk. Délutánra viszont nagyon hideg lett. Így a hirtelen betervezett autómosást elhalasztottam.

Borka délután átment a szomszéd kislányhoz, Rékust pedig anyáékhoz passzoltam, hogy nekiveselkedhessek a kupac vasalnivalónak. Szerencsére 1 óra alatt elvégeztem. Kicsit kiemntünk levegőzni Rékával, aztán a lányok is jöttek, és nálunk játszottak tovább. 5 után hazament a kislány, és vacsiztunk. Majd fürdés, kis játék és alvás.

Régen írtam már a nyuszinkról. Igazából nem is volt mit, mert szépen beilleszkedett a családbam, megtalálta a helyét nálunk, és jól is érzi magát. Olyannyira, hogy ma többször is meg kellett fegyelmezni, mert rosszalkodott. A szőnyeg rojtjait rágja. Hasonlít a színe és a formája a szénára. Lehet, hogy annak hiszi?
    Aztán ez a csúnya féltékenysége. Ha Réka a karomban van, vagy együtt vagyok vele. odajön mellénk, párszor körbefutkos, és bosszúból odapöttyent 1 db kakit. Úgyhogy 2x emiatt, 1x pedig a rágás miatt kellett bűntetésben részesíteni.

Jah, és Borka. Édes lelkem. A kedvence az Animal Planet. Annyira szereti nézni, hogy ha leül a tv elé, az asztalra pakolja a színeseit, a papírjait, és ha megtetszik neki vmi, amit lát, azonnal lerajzolja. Nagyon ügyes.
    Íme pár kép:

[link] Elefánt

[link] Gepárd, madár, hiéna

[link] Jegesmedve és pingvin

[link] Oroszlánapuka és oroszlánkölyök

És két érdekes kép, űrbéli tájak:
    [link]

[link]

Aktív témák