Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Ej, de korán kezdődött a mai nap. :O

Réka 5 körül felsírt, és magunk közé fektettem annak reményében, hogy visszaalszik. Helyette kereszte feködt, hol Apáját, hol engem rugdosott vagy csapkodott, és 5-10 percenként motyogott vmit. Így pedig én nem tudok aludni, úgyhogy csak feküdtem mellette, és próbáltam kikerülni a lábait vagy kezeit.

Borkát viszont alig lehetett kirángatni az ágyból, pedig kedd lévén ma korán ott kellett lenni az oviban, mert torna van. Sikeresen odaértünk, de Rékát itthon hagytam, mert esett az eső. Bevásárlás után hazamentem, és nekikezdtünk a házimunkának. Rékus azonban nem sokáig bírta. 10 felé már nagyon álmos volt. 3/4 11-kor pedig elaludt.

2 óra alvás után jókedvűen ébredt. Aztán megebédeltünk, majd el sétáltunk Borcsiért a néptáncra. Az egyik csoporttársa kérve kért, hogy hozzuk el magunkhoz. Megbeszéltem az édesanyjával, aztán jött velünk a kislány is.

Egy darabig rendesen ment a játék, de aztán a kislány nagyon otthon érezte magát - lévén, hogy volt már itt -, és elkezdett hangoskodni, ide-oda szaladgálni, benézni ide-oda, felmászni vmire stb. Többször is rá kellett szóljak, de nem sokáig tartott a fegyelem. Az édesanyja megkérdezte hogy viselkedett. Aztán a válasz már nem is érdekelte. Ezt szomorúnak tartom.

Ha én a gyerekemet elengedem vhová, ott viselkedjen rendesen. Ha megteszi, legközelebb is mehet. Ha nem, akkor egy ideig nincs kimozdulás. Őt ez nem is érdekelte, csak ne legyen otthon a gyerek. Ugyanis volt itt 4 körül, és becsöngetett, hogy küldjem ki a kislányt. Ő nem mert kimenni a kutya miatt, és megkért, menjek vele. A beszégetés így zajlott: ''Kislányom, itt maradsz, vagy eljössz velünk ide és ide?'' ''Nem, itt maradok.'' - hangzott a válasz. ''Maradhat?''- kérdi anyuka. Mondom, hát persze, hisz megígérte, hogy fél óra múlva itt lesznek. Háát, majdnem 2 óra múlva meg is jött a kislányért, és akkor tette fel a fent említett kérdést.

Estére hulla is lettem. Most élvezem a csendet. A lányok korán feküdtek, pihenhetek is kicsit lefekvés előtt.

Aktív témák