Aktív témák

• ladybug
    őstag

Tudom, tegnap kimaradt a bejegyzés. :B De higgyétek el semmi érdemleges nem történt velünk. Szokásos csütörtöki nap volt.

A mai csak annyiban különbözött tőle, hogy az éjjelt a lányokkal töltöttem, mert egyik jobban köhögött, mint a másik. Ezért hárman aludtunk egy ágyban. Vicces volt és jó érzés, de nem mondhatnám, hogy kipihentem magamat. Viszont a lányoknak nagy biztonságot jelentett, hogy ott voltam.

Borkát nem is vittem ma oviba. A reggelt hasmenéssel kezdte, és az éjjeli köhögés miatt is jobbnak láttam itthon tartani.

A délelőtt van egy időszak, amikor majdnem elalszik. Ilyenkor hisztis és nyűgös, nehezen lehet mellette, de vele is bármit csinálni. Szerencsére az ebéd egy része kész volt, csak a túrós táskát kellett elkészítenem. Aztán utána játszottunk. Ettől felébredt.

Ebéd után alvás. Aztán délutánra kisütött a nap, és 1,5 órát kint voltunk. Mogyit is elvittük futni.

Az este pedig szép lassan eltelt. Lányok korán mentek lefeküdni. Mindketten nagyon fáradtak voltak.

Nyuszink egyre jobban szokja a helyet. Ma már a szoba közepén is el mert feküdni, nem tartott attól, hogy bárki bántaná. Rékával nagyon jóban vannak. Szinte ő az egyetlen a családban, akinek hagyja, hogy megsimogassa.

Aktív témák