Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka megint ébred éjszakánként. Vmi megint nyugtalanítja. Az ovira is panaszkodik, a néptáncra is, meg alapjában véve szerintem a fáradtság az oka mindennek. Ha fáradt, akkor flegma, szemtelen, dekoncentrált, durva. Jó is lesz, hogy jön ez a szünet, besokallt szegényem.

Tegnap nem nagyon történt velünk semmi érdemleges. Réka a korai kelés miatt 2x aludt, de este így is el atudtam altatni nyugodtan. Szerencsére kezd visszaszokni az egyedül elalvásra. Ami igaz azt jelenti, hogy jelen legyek, de legalább nem kell ringatnom fél órákig. Mert hát makjdnem 10 kg, azér telég nehéz tud lenni egy idő után. Bekéretőzik a kiságyba vagy az ágyra, és ide-oda forgolódik. Aztán egyszercsak elalszik.
    Jól is alszik mostanság. Igaz, hajnalban felsír, de pillanatok alatt visszaalszik.

Borcsi tegnap kitört a néptáncfoglalkozás vége felé. Löködte a gyerekeket, és az egyiket el is kezdte csúfolni. A testvére ott volt a kislánynak, és visszaszólt Borkának, aki igencsak megszeppent. Sajnos ennek is a fáradtság az oka.
    Hétvégén szereplésük lesz. Sok mindenre kíváncsi vagyok ezzel kapcsolatban. Egyáltalán felmer-e menni a színpadra? Ha igen, akkor odafigyel-e a tanárnőre?
    Nem akarom erőltetni nála a szereplést. Ha nagyon elege van, nem kell felmennie. Ha nagyon elege van, akkor kiiratom.

Aktív témák