Aktív témák

• ladybug
    őstag

Megint egy mozgalmas nap.
    Kedvesem korán, 6-ra ment ma dolgozni, és én csak halványan emlékszem rá, hogy elment mellőlem, annyira aludtam. :B
    Rékus volt ma a második kelő, 7 előtt ébredt. Aztán Borka is 5 perc múlva. Mivel ilyen korán felébredtek a lányok, szépen kényelmesen elkészültünk, és még el sem késtünk.
    Az óvónővel beszélgettem kicsit, és nagyon megdícsérte Borcsit, sokat fejlődött a rajzolása. Precíz és kitartó lett a munkában. Ezt öröm volt hallani.

Bevásárlás után hazamentünk, majd kis játék után fél 10 után elaludt Rékus. Végre nekiállhattam a héten elmaradt takarításnak. Közben az ebédhez készítettem köretet, szerencsére ma sem kellett bajlódnom a főzéssel.

A szőnyegeket,a mosógépet és a villanytűzhelyet fél 12 körül hozták meg. Segítettünk lepakolni, aztán ebédeltünk. Ebéd után gyorsan elmentem Borcsiért - megígértem neki, hogy ma én megyek érte -, Rékust addig apájára hagytam.

Hazaérve kezdődhetett is a játék, Réka nagyon örül mindig Borkának, ha hazajön. Fél órát alut délután Kismanó. Borka játszogatott, én vasaltam. Amikor Réka felébredt uszonnáztak a lányok. Közben megérkezett az egyik barátunk a tüzifáért. Hozták a gyerekeket is. A szél is lecsillapodott, így kint lehettek kicsit a gyerekek.
    Amíg rakodtuk a kocsit jól játszogattak, aztán Borkát elvitték magukkal 7-ig.

Anyával rendet tettünk a megüresedett helyen. Végre neki lehet állni a komolyabb rendrakásnak az udvaron, szerencsére sok fát elvittek.

Este megérkezett a villanyszerelő is. Már csak pár apró dolga van csak.
    Holnap jönnek a pinceszigetelést megcsinálni. Kiürítettük anyával a szekrényeket, felhoztuk a szőnyeget.

Jaj, megint olyan fáradt vagyok, hogy egyfolytában ásítozom, pedig mégcsak 9 óra. Jó lenne, ha hamarosan befejeznénk ezt a pakolósdit, mert minden estére hullafáradt vagyok.

No, megyek fürdeni. Jó éjt mindenkinek.

Aktív témák